CELEBRITIES

Survivor: Ο Κοκκινάκης “καρφώνει” τον Χρανιώτη για τον καβγά με τον Σπαλιάρα

Τον επικό καβγά του Κώστα Κοκκινάκη με το Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor, δεν μπορεί να μην τον θυμάσαι. Για την ακρίβεια, ο Κώστας Κοκκινάκης τσακωνόταν γιατί ο Σπαλιάρας απλώς τον κοιτούσε απορημένος, προσπαθώντας να καταλάβει την έκρηξή του (από άλλο ριάλιτι αυτό).

Κι ενώ κάποιοι τότε έσπευσαν να πουν ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας προσποιήθηκε ότι δεν αντιλαμβανόταν το λόγο για τα νεύρα του Κοκκινάκη, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε με την αποχώρηση του πολίστα από το παιχνίδι και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Σήμερα, ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα” με την Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για εκείνο το στιγμιότυπο, όπου απλώς ακούγαμε “μπιπ” στους δέκτες μας. Έτσι, ο πολίστας εξήγησε πως όλο αυτό ήταν τελικά μια παρεξήγηση.

Γιατί; Γιατί ο Κοκκινάκης, πριν πάει στην παραλία των Μαχητών και αρχίζει να φωνάζει στο Σπαλιάρα, είχε ρωτήσει το Χρανιώτη αν ο Γιάννης είχε ακούσει πως ο Κοκκινάκης είχε ορκιστεί στο παιδί του για την τότε ψηφοφορία. Ο Χρανιώτης του απάντησε θετικά και μάλιστα δύο φορές και η συνέχεια είναι γνωστή.

Ωστόσο, αφού επέστρεψε στην παραλία των Διασήμων ο Κοκκινάκης έξαλλος, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε πως τελικά υπάρχει περίπτωση ο Σπαλιάρας να μην ήξερε ότι ο πολίστας είχε ορκιστεί στο παιδί του. Ένας μύλος, γενικά.

Δες το σχετικό απόσπασμα: