CELEBRITIES

H Αθηνά Οικονομάκου στο “TV Έθνος”: “Ο γάμος πρέπει να γίνει για τυπικούς και νομικούς λόγους”

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου στο ''TV Έθνος'' που κυκλοφορεί με το ''Έθνος της Κυριακής''.

Η εγκυμονούσα ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα για το παιδί που περιμένει, τη νέα περίοδο στη ζωή της, τον γάμο που… είναι ζήτημα χρόνου πλέον αλλά τον ”τοίχο” που στήνει αυτή η ίδια μπροστά της στην ανάγκη της να θέσει τα όριά της.

Πώς θα διαχειριστεί εγκυμοσύνη, μητρότητα και δουλειά;

Για μεγάλο χρονικό διάστημα θα αφοσιωθώ στην οικογένεια και το παιδί μου. Θα επανέλθω, αλλά με άλλους όρους. Να μπορώ να περνάω χρόνο με το παιδί και αυτός ο χρόνος να είναι ωφέλιμος και αποδοτικός”, λέει η Αθηνά η οποία παραδέχεται πως το παιδί ήταν μια απολύτως συνειδητή απόφαση:

Ήταν στο πλαίσιο που μπορείς να προγραμματίσεις ένα τέτοιο γεγονός. Το θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύντροφός μου.  Ήταν συνειδητή επιλογή. Ξέρω απόλυτα τι έρχεται από δω και πέρα, πόσο δύσκολος είναι αυτός ο ρόλος. Όλα τα άλλα έρχονται πια στη ζωή μου σε δεύτερη μοίρα. Είμαι συνειδητοποιημένη, ώριμη και έτοιμη να ανταπεξέλθω”.

Η ηθοποιός μιλά και για την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, λέγοντας πως… κάποια στιγμή θα έρθει και ο γάμος.

Ο γάμος δεν ήταν η προτεραιότητά μου. Είναι κάτι που πρέπει πλέον να γίνει για τυπικούς και νομικούς λόγους”, λέει μεταξύ άλλων.

 

Όσο για το γεγονός πως πολλοί αντιμετωπίζουν τον γάμο ως μια καλή ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις; Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ξεκάθαρη:

Θέλω να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κάθε περίπτωση. Ακόμα δεν έχω μπει στη διαδικασία να μετρήσω καλεσμένους. Σίγουρα, εκείνη τη μέρα θέλω σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν θέλω να βγάλω υποχρεώσεις στον γάμο μου, ούτε να υπάρξουν άνθρωποι των οποίων η παρουσία δεν με αφορά. Δεν είναι η μεγάλη μου ανάγκη να φορέσω νυφικό, αλλά θέλω να κάνω ένα πάρτυ με τους φίλους μου, το πάρτυ του γάμου. Τώρα για τον πολιτικό; Ίσως χρειαστεί να κάνω λόγω εγκυμοσύνης, θα δούμε… Δεν έχω ακόμη αποφασίσει”.

Η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει και στο χολιγουντιανό σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων, απαντώντας και στον αν έχει βιώσει κι εκείνη κάτι παρόμοιο.

Ποια ήταν η απάντησή της;

Όχι, το παραμικρό, ούτε φλερτ. Ακόμη και αν υπήρξε κόπηκε στο λεπτό και ούτε το θυμάμαι. Δεν είμαι της άποψης πως πρέπει να προκαλέσεις για να σε παρενοχλήσουν. Ήμουν τυχερή που δεν συνεργάστηκα με ανθρώπους που φέρονται έτσι”, είπε και τόνισε:

Πολύ δύσκολα κάποιος θα παραβιάσει τον προσωπικό μου χώρο. Για φλερτ, πόσο μάλλον για παρενόχληση. Τα όριά μου είναι τόσο αυστηρά και υπάρχει ένας τοίχος. Είναι αδύνατο να μπορέσει κάποιος να τον προσπεράσει. Πρέπει να είναι τρομερά χυδαίος και μέχρι τώρα ευτυχώς δεν έχει υπάρξει τέτοια περίπτωση”.

Ακόμα, μιλά για τον τρόπο που ανακοίνωσε στον σύντροφό της την εγκυμοσύνη της, αλλά και το πώς σκοπεύει να κρατήσει το κορμί της σε φόρμα τους ”ιδιαίτερους” αυτούς μήνες.

Η συνέχεια στο Έθνος που κυκλοφορεί!