CELEBRITIES

Emily Ratajkowski: To Photoshop στο στήθος και τα χείλη της που την εξόργισε

Mια απροσδόκητη τροπή η φωτογράφιση της Emily Ratajkowski για το γαλλικό Madame Figaro.

Το μοντέλο με το εκρηκτικό ταπεραμέντο και την τεράστια απήχηση στο γυναικείο κοινό, δήλωσε τρομερά απογοητευμένο με την εικόνα του στο εξώφυλλο για έναν πολύ βασικό λόγο: Το Photoshop.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξώφυλλο του περιοδικού αλλά και την original –προ επεξεργασίας- λήψη, γράφοντας:

Ο καθένας μας είναι μοναδικά όμορφος, με τον δικό του τρόπο. Όλοι έχουμε ανασφάλειες σχετικά με όλα εκείνα τα στοιχεία που μας κάνουν να διαφέρουμε από τα κλασσικά πρότυπα ομορφιάς. Κι εγώ, όπως πολλοί από εμάς, προσπαθώ καθημερινά να παλέψω τις ανασφάλειές μου. Απογοητεύτηκα τρομερά όταν είδα τα χείλη και το στήθος μου να έχουν πειραχτεί τόσο σε αυτό το εξώφυλλο. Ελπίζω η βιομηχανία της μόδας να σταματήσει επιτέλους να προσπαθεί συνεχώς να καταπνίξει όλα εκείνα που μας κάνουν μοναδικούς και να αρχίσει να εξυμνεί τη μοναδικότητα.

Όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι του περιοδικού, επέλεξαν να ανορθώσουν το στήθος της Emily και να φέρουν σε ευθεία γραμμή τα σαρκώδη της χείλη στο εξώφυλλο…

Emily, για ακόμα μία φορά σου αξίζει ένα τεράστιο μπράβο.