CELEBRITIES

H Κόνι Μεταξά μας δείχνει τις “ατέλειες” στα οπίσθιά της και απορρίπτει το ιδανικό κορμί

''Δε ντράπηκα ποτέ άλλοτε τόσο πολύ, αλλά θύμωσα με τον εαυτό μου για το υποκριτικό της όλης υπόθεσης και έτσι αποφάσισα να το κάνω'', γράφει η Κόνι Μεταξά στην τελευταία της ανάρτηση που στόχο είχε να απομυθοποιήσει το ιδανικό γυναικείο κορμί. Και τα κατάφερε.

Την Κόνι, την έχουμε συνηθίσει σε αποκαλυπτικές λήψεις τις οποίες η ίδια λατρεύει να μοιράζεται στα social media. Η τελευταία φωτογραφία που μας χάρισε, όμως, ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά.

Πρόκειται για μια λήψη που παρουσιάζει το πίσω μέρος του σώματός της, συγκεκριμένα τα οπίσθιά της, για τα οποία –όπως η ίδια δηλώνει- ντρέπεται πολύ. Κι αυτό, διότι… έχουν κι αυτά τις ατέλειές τους σε αντίθεση με τις αψεγάδιαστες εικόνες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο Instagram και τα περιοδικά.

Δεν αγαπώ το σώμα μου. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ σκληρά να το αγαπήσω, αλλά δεν τα καταφέρνω. Ήρθα αντιμέτωπη με τις διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα, καταφέρνοντας να βλάψω τόσο το σώμα όσο και το μυαλό μου. Ο λόγος που προκαλώ τους ανθρώπους να αγαπήσουν το σώμα τους δεν πηγάζει από την αυτοπεποίθησή μου, μα από τον φόβο μου και την ελπίδα ότι βλέποντας τους να αγαπούν το κορμί τους θα αρχίσω κι εγώ να αγαπώ το δικό μου”, εξομολογείται η όμορφη Κόνι και μας κάνει όλες να τη χειροκροτήσουμε.

Μήπως η ανάρτηση αυτή να γίνει ένα μάθημα σε όλες μας;