CELEBRITIES

Κώστας Βουτσάς: Δεύτερο παιδί με την Αλίκη Κατσαβού;

Την καλύτερή του περίοδο μοιάζει να διανύει ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος σε πρόσφατη κοινή συνέντευξή του με την Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει πως σκέφτεται την περίπτωση να κάνει ακόμα ένα παιδί μαζί της.

Αφού παραδέχεται πως αυτά θα είναι τα καλύτερά του Χριστούγεννα, καθώς έχει στο πλευρό του την οικογένειά του, τονίζει πως ο γιος του, ο μικρός Φοίβος, του έχει χαρίσει πολλά χρόνια ζωής λέγοντας χαρακτηριστικά:

”Κάθε Χριστούγεννα με την Αλίκη είναι ωραία! Όλες οι γυναίκες μου είναι καλές… Φέτος είναι ακόμη πιο ξεχωριστά, όπως και πέρυσι, γιατί ο Φοίβος μάς δίνει ζωή. Όπως μου είχε πει κι ένας παρουσιαστής «Βρε Βουτσά, στα 85 έκανες παιδί; Πώς θα το ευχαριστηθείς;» και εγώ του απάντησα: «Μόλις γεννηθεί το παιδί θα πάρω άλλα 20 χρόνια ζωής και έχω καταψύξει και σπέρμα, για να πάρω άλλα 20 χρόνια! Σύνολο, έχω άλλα 40 χρόνια ζωής». Την 1η Ιανουαρίου γίνομαι 87 χρόνων, δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω ακόμα ένα παιδί. Είμαι τρισευτυχισμένος τώρα”.

 

Η Αλίκη Κατσαβού συμπληρώνει στην Espresso:

”Θα ήθελα μια ντουζίνα παιδιά σαν τον Φοίβο, είναι τέλειος, αλλά δεν τολμώ να ζητήσω τίποτα άλλο, γιατί η ευτυχία μου είναι ήδη πελώρια”.

Λέτε να έχουμε γεννητούρια μέσα στο 2018;