CELEBRITIES

JLO: Μας τρέλανε πάλι ως “Jenny from the Block” στο νέο της clip

Τι εννοείς έχει κλείσει τα 48; Ποιος το λέει αυτό; Διότι στη δική της περίπτωση ουδόλως μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί, οι ληξιαρχικές πράξεις και η Wikipedia. Δεν ξέρουμε τι λένε όλοι αυτοί, εμείς βλέπουμε ότι η Jennifer Lopez έγινε ξανά 25 και έχει κάνει όλο το Hollywood να την παραδέχεται.

Μόλις μερικές ώρες πριν κυκλοφόρησε το video clip του νέου της κομματιού ”Amor, Amor, Amor”, με την ίδια να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο και όχι άδικα.

Με το που αναρτήθηκε το clip στην επίσημη σελίδα της στο YouTube, η JLO έσπευσε να μοιραστεί ένα μικρό απόσπασμα στο Instagram με hashtags #onthe6 και  #imstilljennyfromtheblock, που μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω, συγκεκριμένα στα ‘90s και τα early ‘00s.

Back #onthe6 #AMORAMORAMOR my new single and video out now!! #imstilljennyfromtheblock #porprimeravez De vuelta #Onthe6 #AMORAMORAMOR mi nuevo sencillo y video salió hoy!!! Ojalá que les disfruta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Το resume της όλης υπόθεσης είναι το ότι η ”Jenny from the Block” επιστρέφει στην πιο… junior εκδοχή της, κάνοντας μας να πιστεύουμε πως με δυσκολία ξεπερνά τα 25 χρόνια ζωής.

Το πώς τα καταφέρνει δεν γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει.

Αρκεί να τη βλέπουμε!