CELEBRITIES

“Πάτερ Ημών”: Η μικρή Κορίνα μεγάλωσε και είναι πλέον μία γοητευτική γυναίκα

Κάτι περισσότερο από 20 χρόνια μετράμε από την ημέρα που το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 ''Πάτερ Ημών'' έριξε αυλαία.

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν (1994 – 1995 και 1995 – 1996) και πολλές επαναλήψεις, οι περισσότεροι επιμένουμε να έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα των δύο παιδιών του τηλεοπτικού Κώστα Στεργίου –κατά κόσμον Κώστα Καρρά-  όπως ακριβώς ήταν τότε.

Τα χρόνια πέρασαν, όμως, και τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Παρά το γεγονός πως τα ίχνη της μεγάλης κόρης του Στεργίου, Μαριάννας Ρουσσάκη, έχουν χαθεί, η τηλεοπτική Κορίνα εξακολουθεί να ασχολείται με την Τέχνη, ενώ σε μεγάλη της αγάπη έχει εξελιχθεί και η ενασχόληση με τα κοινά.

Σήμερα, είναι Πρόεδρος του ΔΣ της Δ.Α.Ε.Κ Καλλιθέας (Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Καλλιθέας), η οποία αποτελεί μία από τις δύο Δημοτικές επιχειρήσεις το συγκεκριμένου Δήμου, με πολλές σχετικές φωτογραφίες να ανεβαίνουν στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Παρά το γεγονός πως έχει περάσει τα 30 της χρόνια, η Κορίνα εξακολουθεί να μοιάζει παιδί, μιας και… δεν έχει αλλάξει καθόλου. Τότε, ήταν ένα πολύ γλυκό κορίτσι, σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια γοητευτική γυναίκα που, όμως, δεν έχει χάσει ίχνος της παιδικότητάς της.

Μα πώς τα κατάφερε;