CELEBRITIES

Ξανά μαζί Brad Pitt και Angelina Jolie;

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του Brad Pitt και της Angelina Jolie και ακόμα τα διεθνή Μέσα δεν έχουν πάψει να ασχολούνται με τη σχέση του λαμπερού ζευγαριού.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τους ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς να σκέφτονται πολύ σοβαρά την επανασύνδεση, καθώς κανείς απ’ τους δυο τους δεν είναι ακόμα έτοιμος να προχωρήσει τη ζωή του παρακάτω. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, οι δυο τους συναντήθηκαν 1,5 μήνα πριν για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους, με τα δάκρυα και τις αγκαλιές να μη λείπουν.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο βιογράφος Ian Halperin, ο οποίος ήταν και ο μαναδικός άνθρωπος που είχε προβλέψει τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, τόσο η Angelina όσο και ο Brad επισκέπτονται έκτοτε συχνά έναν πνευματικό σύμβουλο, ο οποίος κάνει προσπάθειες να σώσει τον γάμο τους.

”Κανείς από τους δυο τους δεν βλέπει το διαζύγιο ως ό,τι χειρότερο μπορεί να τους συμβεί. Το αντιμετωπίζουν ως ένα φύλλο χαρτί και νιώθουν ότι μόλις αυτό βγει, μπορούν να κάνουν μια νέα αρχή μαζί”, λέει.

Οι διαδικασίες του διαζυγίου, όμως, έχουν ”παγώσει”, με το ζευγάρι να είναι ανοιχτό σε μια επανασύνδεση που πιθανότατα θα καλυτερεύσει την ψυχολογία και των δυο τους.

Στην απόφαση αυτή οδήγησε και το γεγονός ότι ο Brad μίλησε δημόσια για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και δήλωε αποφασισμένος να δοθεί ένα τέλος. Κάτι το οποίο προσπαθεί πολύ, κυρίως για να ξανακερδίσει τη Jolie.

Σύμφωνα με το ΟΚ!, μάλιστα, αυτό οδήγησε την Angelina στο να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον σύζυγό της.

Ας ελπίσουμε να μην πρόκειται απλά για φήμες και πως πράγματι το ωραιότερο ζευγάρι του Hollywood θα καταλήξει ξανά μαζί.