CELEBRITIES

Ο Χάρης Χριστόπουλος μιλά για τη σύντροφό του. Μας μαζεύουν από τα πατώματα

Ο Χάρης Χριστόπουλος ζει τον έρωτα και δεν το κρύβει. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε για την αγαπημένη του Anita Brandhuber. Είπε πολλά αλλά μία ήταν η ατάκα που μας λύγισε.

”Το κοντέρ σταμάτησε όταν γνώρισα την Anita. Μετράμε 14 χρόνια μεγάλης αγάπης και σεβασμού. Υπήρξε ένα διάλειμμα, 4-5 χρόνια. Την γνώρισα πιτσιρίκα, ήθελε να κάνει τα δικά της, αλλά εγώ ήμουν πάντα εκεί, βράχος.”

Ναι, Χάρη ανέβηκες κι άλλο στα μάτια και δύσκολα θα πέσεις. Είναι τόσο όμορφο να εκφράζεις την αγάπη σου χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τα σχόλια που θα ακολουθήσουν.

Θα γίνει και γάμος. Θα είχε γίνει ήδη αλλά η Anita ήθελε να καλέσει 400 άτομα από την Ουγγαρία και δεν έβγαινε το budget. Τον θέλουν και οι δύο τον γάμο.

Και λίγο πριν το τέλος παραδέχτηκε πως κοιτάει τα κορίτσια του ”My Style Rocks” γιατί το ωραίο είναι να το θαυμάζεις. Αν είπε τίποτα για την Ευαγγελία Αραβανή; Πώς θα γινόταν να μην το κάνει; Και πάλι ήταν ειλικρινής.

”Η Αραβανή δεν υπάρχει, άσ’ το! Η Αραβανή είναι Σουηδέζα, αυτό το κορίτσι δεν μοιάζει με τη μέση Ελληνίδα. Η μόνη ζήλια που έχω από τη γυναίκα μου είναι η Αραβανή.”