CELEBRITIES

Είναι η Kendall Jenner ζευγάρι με τον αδερφό των Gigi και Bella Hadid;

Instagram/kendalljenner

Η Kendall Jenner το βράδυ της Δευτέρας μετά την εμφάνισή της στα φετινά CFDA Awards που έλαβαν χώρα στο Brooklyn Museum, «πιάστηκε» από τον φακό του TMZ να έχει έρθει πολύ κοντά με τον μικρότερο αδερφό των Gigi και Bella Hadid, Anwar.

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορούν φήμες για κάτι σχέση της Kendall με γνωστό μπασκετμπολίστα του NBA, ωστόσο, η ίδια τις διαψεύδει όταν φιλιέται δημόσια, σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ με τον 18χρονο Anwar.

Οι αδερφές Hadid και η Kendall είναι γνωστό ότι διατηρούν μια δυνατή φιλία μεταξύ τους κάτι που σημαίνει ότι η μικρή Jenner έχει μπει για τα καλά στην οικογένεια.

Μετά την τελετή των βραβείων, λοιπόν, τα δυο νεαρά παιδιά διασκέδασαν μέχρι πρωίας σε νυχτερινό κλαμπ της Νέας Υόρκης αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ενώ αρκετά αργότερα, το διάσημο μοντέλο ανέβασε ένα ζευγάρι χέρια στα insta stories της, το οποίο όπως προδίδουν τα τατουάζ του ανήκει στον Anwar.

Instagram/kendalljenner

Instagram/kendalljenner 

Μάλιστα, τα ξένα μέσα σχολιάζουν έντονα το γεγονός, αφού μόλις μια ημέρα πριν η Kendall είχε απαθανατιστεί από φωτογράφους να κάνει ποδηλατάδα με τον μπασκετμπολίστα -φερόμενο και ως ζευγάρι της- Ben Simmons.

Τι γίνεται βρε Kendall; για ποιον χτυπάει η καρδιά σου;

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/kendalljenner