CELEBRITIES

Khloe Kardashian: Συγχώρεσε τον Tristan Thompson και αυτό το video το αποδεικνύει

Και μετά τις επανειλλημένες απιστίες του Tristan Thompson όσο η Khloe Kardashian ήταν έγκυος, τα δράματα και τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, της μικρής True, το ζευγάρι που απασχόλησε ιδιαιτέρως τον πλανήτη το τελευταίο διάστημα είναι και πάλι μαζί.

Η Khloe και ο Tristan έκαναν μάλιστα και την πρώτη τους κοινή έξοδο μετά την επανασύνδεσή τους. Μαζί με φίλους γευμάτισαν σε εστιατόριο του Cleveland την Παρασκευή και θαμώνες εξασφάλισαν ένα video από την έξοδό τους, το οποίο στη συνέχεια δημοσίευσε η Daily Mail.

 

«Η Khloe είναι ακόμα ερωτευμένη και νιώθει ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον του Tristan» (Μα γιατί άραγε;), όπως αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της στο US Weekly. Το αμερικανικό People υποστηρίζει ότι η διάσημη Kardashian επέστρεψε στο σπίτι του παίκτη του NBA στο Cleveland όπου οι δυο τους ζουν με την κόρη τους και είναι αφοσιωμένη στο να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη.

Η εμφάνιση του ζευγαριού ήρθε λίγο αφού η μητέρα της Khloe, Kris Jenner είπε δημόσια ότι το σκάνδαλο απιστίας του Tristan ήταν απροσδόκητο, και πως όλη η οικογένεια στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Khloe.