CELEBRITIES

Η Μeghan Markle έβαλε τον πρίγκιπα Harry σε αυστηρή δίαιτα. Αυτό είναι το πρόγραμμα διατροφής του

ASSOCIATED PRESS

Πριν το γάμο όλους τους πιάνει ένα άγχος. Οργανωτικό (σίγουρα), υπαρξιακό (ενδεχομένως), αλλά και εμφανισιακό. Αν μάλιστα σε λένε Meghan Markle και πρόκειται να παντρευτείς τον πρίγκιπα Harry, σε μια τελετή που θα έχει εκατομμύρια θεατές, ίσως, το άγχος να εκτοξεύεται.

Με τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα, πλέον, για τον βασιλικό γάμο της χρονιάς (αφού πρόκειται να γίνει στις 18 Μαΐου), η Μeghan λοιπόν, αγχώθηκε. «Εμμ, Χάρη να σου πω», του είπε. «Τι θα έλεγες να έκανες μια προσπάθεια να χάσεις αυτά τα πέντε κιλάκια που σε βασανίζουν».

Κι έτσι, ο έκτος σε σειρά διάδοχος του θρόνου, απέκτησε συνδρομή σε exclusive γυμναστήριο και προσπαθεί να υιοθετήσει τις clean eating συνήθειες της αγαπημένης του πράγμα όχι και τόσο εύκολο αν σκεφτείς ότι οι διατροφικές του συνήθειες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «υγιεινές».

Όπως έχει πει και πρώην σεφ του παλατιού, «Τόσο ο Harry όσο και ο William τρελαίνονταν για πίτσα, μπέργκερ και πατάτες τηγανητές» ενώ έχει υπάρξει και μια περίοδος, όταν ήταν στον στρατό, που τρεφόταν κατά βάση με τηγανητό κοτόπουλο. 

ASSOCIATED PRESS

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της DailyMail, ο πρίγκιπας Harry ακολουθεί το καλό παράδειγμα της Meghan η οποία εδώ και αρκετά χρόνια είναι φαν της υγιεινής και vegan διατροφής, της γιόγκα και του πιλάτες.

Σε κάθε περίπτωση, εδώ και αρκετούς μήνες ο πρίγκιπας Harry έχει βρεθεί να πίνει χυμούς από φρούτα και λαχανικά, να μην τρώει υδατάνθρακες και επεξεργασμένες τροφές, ενσωματώνοντας άλλες, πιο υγιεινές επιλογές, όπως kale και κινόα, στην καθημερινή του διατροφή. «Λέγεται ότι η Meghan έχει αλλάξει εντελώς τη διατροφή του Harry. Tον βάζει να πίνει smoothies και, μέχρι στιγμής, έχει χάσει τουλάχιστον τρία κιλά που είναι πολύ για κάποιον τόσο αδύνατο όσο ο Harry», αναφέρει μια πηγή. Επιπλέον, έχει περιορίσει από τη διατροφή του το κρέας.

Να δεις που με όσπρια τη βγάζει ο Harry. Και smoothies βεβαίως βεβαίως.

 

Κεντρική φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS