CELEBRITIES

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Οι αμήχανες δηλώσεις τους μπροστά στην κάμερα για τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

NDP Photo Agency

Είναι δύο ονόματα που τον τελευταίο καιρό παίζουν πολύ συχνά σε τίτλους άρθρων για την ελληνική showbiz. Είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού; Σαφή απάντηση δεν έχει δώσει κανείς. Ειδικά όμως μετά από εκείνο το ιστορικό «Ν..όχι» της Κατερίνας Γερονικολού όταν τη ρώτησαν αν είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, οι δημοσιογράφοι δεν τους έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί.

Για του λόγου το αληθές, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, για λογαριασμό της εκπομπής του Star Στη Φωλιά των Κου Κου, αποφάσισε να μάθει την αλήθεια. Έτσι, στήθηκε έξω από τα δύο θέατρα στα οποία δίνουν παραστάσεις ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα (το Θέατρο Λαμπέτη και το Θέατρο Διάνα αντίστοιχα) για να τους πιάσει επ’ αυτοφόρω και να κάνει την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Βασικό στοιχείο του ρεπορτάζ ήταν και μια ταμπέλα στην οποία αναγράφονταν η λέξη «Ν…όχι». Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του όμως, είδηση δεν έβγαλε. Το μόνο που κατάφερε μάλλον ήταν να φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους δύο ηθοποιούς αφού τους στρίμωξε κανονικά.

«Δεν ντρέπεσαι; Μ’ έχεις κάνει ρεζίλι!», του είπε γελώντας η Κατερίνα Γερονικολού. «Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθες για να διαφημίσεις το θέατρο και την παράσταση. Καλό Πάσχα. Μια μαυρίλα βλέπω, δεν βλέπω τίποτα…», συνέχισε αποφεύγοντας περαιτέρω δηλώσεις. 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να ήταν λιγότερο λακωνικός, αλλά όχι πιο κατατοπιστικός.

«Καλησπέρα και καλή βραδιά. Κράτα ό,τι θες εσύ από το “Ν…όχι”. Την ξέρω την Κατερίνα. Τι να σου πω τώρα; Πήγαινε να μάθεις πληροφορίες από τη μάνα μου που μένει στου Ζωγράφου. Κάτσε να σε τραβήξω κι εσένα ένα πλάνο. Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παπαρατσικό για να ξέρω πού ήσουν. Χάρηκα που σας είδα, να είστε καλά και να σκεπάζεστε γιατί έχει ακόμα λίγο ψύχρα…», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Τα συμπεράσματα δικά σου.

 

kεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency