CELEBRITIES

Ζευγάρι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Κατερίνα Γερονικολού;

ndp

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσαν τους τίτλους τέλους του γάμου τους τον Οκτώβριο και να που ίσως έφτασε ο καιρός να μιλήσουμε για το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Ο λόγος για τον ζεν πρεμιέ και την όμορφη ηθοποιό του «Τατουαζ», Κατερίνα Γερονικολού.

Πρώτη φορά ακούσαμε πως ο γνωστός ηθοποιός είναι και πάλι σε σχέση από την εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” και τον Νίκο Γεωργιάδη, χωρίς όμως να γίνεται λόγος για το όνομα της συντρόφου του ηθοποιού. Ωστόσο, μερικές μέρες αργότερα, γνωστά εβδομαδιαία περιοδικά δεν άργησαν να προβούν σε αποκαλύψεις και να δώσουν όνομα στη νέα σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Αυτό δεν ήταν άλλο από της Κατερίνας Γερονικολού, με την οποία ο ηθοποιός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στο πλαίσιο της ταινίας «Bachelor 1».

Οι φήμες περί σχέσης ενισχύονται και από τη μυστικοπάθεια της ηθοποιού και τα λεγόμενά της στο «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου είχε αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω στοιχεία. Οι δυο ηθοποιοί αναμένονται να ξανασυναντηθούν στη μεγάλη οθόνη για χάρη της ταινίας «Bachelor 3» τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν σύντομα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει επαληθεύσει ή διαψεύσει ακόμα το οτιδήποτε. Ο καιρός, λοιπόν, θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.