CELEBRITIES

Οι πρώτες εικόνες της Ariana Grande, μετά την επίθεση στο Manchester. Θα συνεχίσει την περιοδεία;

Μετά την επίθεση που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη, στο Manchester Arena και τη συναυλία της Ariana Grande, η τραγουδίστρια - όπως ήταν λογικό, δε μπορούσε να συνέλθει.

Η ίδια, μέχρι στιγμής είχε αρκεστεί σε ένα tweet στο οποίο δήλωνε συντετριμμένη.

Οι πρώτες φωτογραφίες της μετά την επίθεση κυκλοφόρησαν, και δείχνουν την Ariana Grande σε ένα αεροδρόμιο στη Florida, όπου και την περίμενε το αγόρι της, ο rapper Mac Miller.

Αντάλλαξαν ένα φιλί και η Ariana έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένη από το σοκ που έχει υποστεί, μετά τη βομβιστική επίθεση και τους τουλάχιστον 22 νεκρούς ανθρώπους στο τέλος της συναυλίας της.

Μετά την επίθεση, η Ariana επέστρεψε στην πατρίδα της, τη Boca Raton, ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά της. Εκεί την περίμενε και ο σύντροφός της, ενώ μαζί της επέστρεψε και η μητέρα της, η οποία λέγεται πως πήρε υπό την προστασία της τουλάχιστον δέκα παιδιά στα παρασκήνια, μετά την επίθεση στη συναυλία της κόρης της.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό “Ariana Updates!” στο Instagram, η τραγουδίστρια έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειες όσων χάθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση και θα πληρώσει τα έξοδα των κηδειών τους.

Παράλληλα, στην επίσημη ιστοσελίδα της, έχει ανοίξει κανονικά η προπώληση εισιτηρίων για τις επόμενες συναυλίες της “Dangerous Woman Tour”, με την επόμενη να είναι στις 7 Ιούνιου, στο Παρίσι.

Κεντρική φωτογραφία: (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)