CELEBRITIES

Η τελευταία συνέντευξη του Chester Bennington και το συγκινητικό post της συζύγου του

Στον απόηχο της είδησης ότι ο Chester Bennington έβαλε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες ήρθε ξανά στην επικαιρότητα η πιο πρόσφατη συνέντευξη του τραγουδιστή των Linkin Park, η οποία έμελλε να είναι και η τελευταία, στο περιοδικό Mirror.

O 41χρονος καλλιτέχνης είχε πει χαρακτηριστικά: “Έφτασα σ’ ένα σημείο στη ζωή μου που ήταν ‘τα παρατάς όλα και πας στο διάολο ή παλεύεις για αυτά που θες’. Και επέλεξα να παλέψω για όσα ήθελα. Ήθελα να έχω καλές σχέσεις.΄Ηθελα να αγαπάω τους ανθρώπους στη ζωή μου. Ήθελα να απολαμβάνω τη δουλειά μου. Ήθελα να χαίρομαι που είμαι μπαμπάς και που έχω φίλους και που απλά να ξυπνάω το πρωί. Γιατί όλα αυτά ήταν αγώνας για μένα”.

Το γεγονός ότι ο Chester Bennington επέλεξε την αυτοκτονία μαρτυρά πως τελικά δεν κέρδισε τη μάχη με την κατάθλιψη και πως όλα εκείνα που επεσήμανε σ’ αυτή τη συνέντευξη ότι μπορούσαν να τον κρατήσουν ζωντανό, κάποια στιγμή δεν στάθηκαν αρκετά”. Σύμφωνα με τις Αρχές, η οικιακή βοηθός βρήκε τον τραγουδιστή κρεμασμένο από μια πόρτα μέσα στην κρεβατοκάμαρά του. Ο Chester Bennington επέλεξε να αυτοκτονήσει με τρόπο που παραπέμπει σ’ εκείνον του αγαπημένου φίλου και κουμπάρου, Chris Cornell. 

Λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό του, η Talinda Ann Bentley, σύζυγός του και μητέρα των 3 από τα 6 παιδιά του, ανέβασε στο twitter αυτή τη συγκινητική φωτογραφία, η οποία δείχνει το σημείωμα που είχε αφησει ένα πρωινό ο γιος τους Tyler στον πατέρα του. “Μπαμπά, πέρνα καλά στην πρόβα σου ή σε ότιδήποτε άλλο κάνεις σήμερα. Αγάπα τη ζωή γιατί είναι ένα ‘Κάστρο από Γυαλί (σ.σ. το Castle of Glass είναι τραγούδι των Linkin Park).

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Chris Pizzello