CELEBRITIES

Chrissy Teigen: Φωτογραφήθηκε ενώ θήλαζε τον γιο της και “έριξε” το Instagram

Instagram/Chrissyteigen

Η Chrissy Teigen έγινε για δεύτερη φορά μητέρα πριν από περίπου 6 εβδομάδες όταν έφερε στον κόσμο τον μικρό Miles Theodore. Η ίδια έχει ακόμα ένα παιδί την 2 ετών Luna που τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της John Legend λατρεύουν.

Το 32χρονο μοντέλο δεν μπορεί να χαλάσει χατήρι στην κόρη της και κάπως έτσι όσο χθες τάιζε τον μικρό της γιο, αναγκάστηκε να θηλάσει μαζί και την κούκλα της Luna. «Η Luna με έβαλε να θηλάσω την κούκλα της οπότε υποθέτω ότι έχω δίδυμα τώρα» έγραψε το μοντέλο μη διστάζοντας να μοιραστεί τη φωτογραφία από την τρυφερή σκηνή στο Instagram.

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Κι επειδή όλα είναι ίδια από άκρη σε άκρη του πλανήτη παρά τα 2 εκατομμύρια Like στην φωτογραφία από  τους διαδικτυακούς της φίλους, δεν έλειψαν και οι γνωστές κακεντρεχείς φωνές του διαδικτύου που την κατηγόρησαν ότι θηλάζει δημόσια -όχι ότι  είναι  αυτονόητο δικαίωμά της και μια απόλυτα φυσική διαδικασία, προς θεού- για να προκαλέσει και να εισπράξει προσοχή.

Υπήρχαν βέβαια και άλλες φωνές που έβγαλαν στην Chrissy Teigen το καπέλο, όπως κι εμείς. Ανάμεσα τους ήταν και η Paris Hilton που της είπε: «Είσαι μια φανταστική μαμά. Ξυπνάς το βιολογικό μου ρολόι», με το μοντέλο να ανταποδίδει την φιλοφρόνηση και να την προτρέπει να γίνει μαμά και γρήγορα.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Chrissyteigen