CELEBRITIES

Τα παιδιά των Beckhams πάνε γυμναστήριο και προκαλούν αντιδράσεις

Είσαι ο μικρότερος γιος του David Beckham, ενός ποδοσφαιριστή που έχει λατρέψει ο κόσμος τόσο για τις αθλητικές του επιδόσεις όσο και για το απίστευτο στιλ του. Πώς διαχειρίζεσαι το γεγονός ότι ο μπαμπάς σου, ο άνθρωπος, που έτσι και αλλιώς θαυμάζεις και θέλεις να του μοιάσεις, είναι τόσο διάσημος;

Το τελευταίο βίντεο του 12χρονου Cruz στο instagram, στο οποίο τον βλέπουμε να γυμνάζεται σε ένα κωπηλατικό μηχάνημα, προκάλεσε αρκετά σχόλια στο internet και αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν λάθος να γυμνάζεται ένα τόσο μικρό παιδί κατά αυτό τον τρόπο.

Gym with @davidbeckham @brooklynbeckham

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on

”Καλό είναι αυτό, αλλά είναι λίγο υπερβολικό για την ηλικία του”

”Η γυμναστική δεν κάνει καλό όταν είσαι παιδί, γιατί καταστρέφονται οι μύες σου”

”Είσαι πολύ νέος για αυτό”

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα από τα σχόλια που άφησαν οι followers του Cruz κάτω από το post του. Ο Chris Smith, από το Chartered Society of Physiotherapy σημείωσε ότι αρκετά παιδιά θέλουν να μιμηθούν τους γονείς τους και είναι φυσικό ο Cruz να θέλει να κάνει ό,τι και ο David, όπως προπόνηση στο ίδιο μηχάνημα.

Από την άλλη υπήρχαν και σχόλια που υποστήριζαν την επιλογή του μικρού να γυμναστεί έτσι και όχι, ξέρω εγώ να ”πάει να φάει ένα ντόνατ” όπως τον προέτρεψε ένας follower, λες και το ένα αναιρεί το άλλο.

”Προτιμώ να βλέπω παιδιά στα γυμναστήρια από το να μην γυμνάζονται καθόλου”

”Δεν βάζει σε κίνδυνο την υγεία του αν κάνει τις κατάλληλες για αυτόν ασκήσεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον και αν είναι υπό επιτήρηση”

Μια σύντομη βόλτα στο προφίλ του Cruz θα δεις ότι συνηθίζει να γυμνάζεται με τον πατέρα του, κάτι καθόλου παράξενο μιας και εκείνος και η Victoria γυμνάζονται καθημερινά.

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on

Αυτό που προκάλεσε όμως τα περισσότερα σχόλια είναι η φωτογραφία της μικρής Harper, η οποία κάνει μποξ (όσο μπορεί να κάνει μποξ ένα 5χρονο παιδί) και σύμφωνα με τους ειδικούς του internet αυτό είναι πολύ κακό! Φαντάζομαι ο David παράτησε το παιδί σε κάποιο στενοσόκακο να παλέψει με κακοποιούς αντί να το πάει σε γυμναστήριο με κάποιον προπονητή που ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.