CELEBRITIES

Το περιοδικό YOU απάντησε στις κατηγορίες της Δέσποινας Βανδή για τις ψευδείς δηλώσεις

Το απόγευμα της Τετάρτης η Δέσποινα Βανδή ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram της καταγγέλλοντας το περιοδικό YOU για δημοσίευση ψευδών δηλώσεών της σχετικά με τη ληστεία που έγινε στο σπίτι της. Η απάντηση από μεριάς περιοδικού ήρθε από τη διευθύντρια Τζώρτζια Συρίχα, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Φτιάξε καφέ να στα πω'' αλλά και από τον αρχισυντάκτη, που υπέγραψε και το άρθρο, Γιώργο Μιχαλόπουλο μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Όπως είπε η Τζώρτζια Συρίχα προσπάθησε να βρει την Δέσποινα ώστε να της ζητήσει συγγνώμη ενώ σχολίασε ότι ο Γιώργος Μιχαλόπουλος είναι πολλά χρόνια φίλος της τραγουδίστριας αλλά και μέλος του fan club της. ”Μπορεί η Δέσποινα να ενοχλήθηκε. Προφανώς μπορεί να έγινε μια συζήτηση μεταξύ τους που δεν ήθελε να μεταφερθεί στο περιοδικό”  είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ενώ ζήτησε και προσωπικά συγνώμη.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Μιχαλόπουλος ζήτησε συγγνώμη από την Δέσποινα μέσω instagram, όπου ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία.

”Οι κουβέντες του αέρα όταν δεν είναι επίσημες καμιά φορά παρεξηγούνται και παρερμηνεύονται …ως εκ τούτου στον αγώνα του αποκλειστικού της Δευτέρας ένα “παραβιάζω” μπορεί να μετατραπεί σε “βιάζω” χωρίς να το καταλάβεις. Αυτά που σίγουρα όμως δεν αλλάζουν είναι η απέραντη αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση ειδικά όταν είναι θρονιασμένα σε στέρεες βάσεις μιας σχέσης που μετράει χρόνια πολλά…. Συγνώμη Δέσποινα μου που άθελα μου σε στενοχώρησα σήμερα όπως και από τον Ντέμη” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency