CELEBRITIES

Η Χριστίνα Κολέτσα “αδειάζει” τον Γιώργο Λιάγκα για την αποχώρησή της από την εκπομπή του

Για να σου θυμίσω καθώς είναι πολύ πιθανόν να έχεις ξεχάσει το σκηνικό, τον Δεκέμβριο η Χριστίνα Κολέτσα είχε πάει καλεσμένη στο Late Night Show του Γιώργου Λιάγκα, αλλά η συνέντευξη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς η πρώην παίκτρια του Nomads έφυγε κακήν κακώς. Οι φήμες έλεγαν τότε πως η Χριστίνα Κολέτσα αποχώρησε γιατί δεν ένιωθε άνετα με τις ερωτήσεις του παρουσιαστή. Τελικά ήταν η συμπεριφορά του συνολικά.

Όπως είπε η ίδια στην κάμερα του Happy Day, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν προσβλητικός. Συγκεκριμένα δήλωσε:«Πήγα εκεί, ξεκίνησα τη συνέντευξη, μου είπε «εφόσον δεν αισθάνεσαι καλά και δεν θέλεις να συζητήσεις» -δηλαδή με τέτοιο τρόπο- όχι πολύ ωραία δηλαδή να πει «Χριστινάκι μου θα ήθελα να σταματήσουμε γιατί είσαι πιεσμένη», εκείνος είπε «Δεν μπορώ να κάνω γύρισμα αν είσαι πιεσμένη, καλύτερα να κοπεί το γύρισμα»! Να κοπεί το γύρισμα; Να κοπεί το γύρισμα, πολύ ευχαρίστως! Γεια σας»! Και σταμάτησε κι έφυγα».

Η Χριστίνα Κολέτσα πρόσθεσε πως της είπαν από την παραγωγή « έλα κάτω να συνεχίσουμε το γύρισμα», αλλά εκείνη τους είπε «Παιδιά, χίλια συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω, είναι και πολύ κακή η διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, όταν ένας άνθρωπος ωρύεται και είναι και προσβλητικός και σου φωνάζει να γυρίσεις και να κάνεις γύρισμα. Για ποιο λόγο;». Για κανέναν απολύτως.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency