CELEBRITIES

O James Franco εξηγεί τι ακριβώς συνέβη με εκείνη την άβολη, γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Ο James Franco ανανέωσε - ας πούμε - την δημόσια εικόνα του, χρησιμοποιώντας το instagram με έναν αμφιλεγόμενο τρόπο: ανεβάζοντας κάποιες άβολες και κάπως γυμνές φωτογραφίες του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό Variety, o Franco κάπως εξήγησε τι ακριβώς του συνέβαινε σε εκείνες τις εικόνες.

 

“Δοκίμαζα τα όρια. Κάπως έτσι βλέπω ανθρώπους σαν τις Kardashians. Πατούν σε νέο έδαφος και εξερευνούν αυτούς τους χώρους. Βγάζουν πολλά λεφτά απο αυτό. Τι θα συμβεί αν το κάνω εγώ; Και τελικά αυτό που παίρνω είναι αντιδράσεις”, δήλωσε στο περιοδικό ο Franco.

Kάτι τέτοιο σκέφτηκε (;) και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία.

 

Η εν λόγω εικόνα τον είχε βάλει σε μπελάδες τότε, γιατί εκπροσωπούσε και τον οίκο μόδας “Gucci” εκείνη την περίοδο. Ο ίδιος λέει “Δεν ήμουν γυμνός. Είμαι σίγουρος ότι η Rihanna έχει ανεβάσει πολύ πιο προκλητικές φωτογραφίες. Ήταν απλά το ύφος της φωτογραφίας. Ήμουν ιδρωμένος, είχα το χέρι μου στο μποξεράκι μου. Ήταν αηδιαστικό. Και θυμάμαι ότι μου είπαν από την Gucci “μην ανεβάσεις άλλες τέτοιες φωτογραφίες”.

Βέβαια μετά ανέβασε κάτι τέτοιο

All the kids are doing it

A post shared by James Franco (@officialjamesfranco) on

Ο Franco έχει να ανεβάσει κάτι στο Instagram εδώ και ένα χρόνο. “Είναι απελευθερωτικό. Το ξεφορτώθηκα. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτό, ένιωθα ηλίθιος. Το αντιμετώπιζα σαν ένα αστείο. Μπαίνεις σε αυτόν τον παράξενο, σαγηνευτικό χώρο, όπου αισθάνεσαι ότι είναι ιδιωτικός, αλλά είναι δημόσιος και δέχεσαι κάθε είδους σχόλια και αντιδράσεις”, είπε για την αποχή του από το social medium.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP