CELEBRITIES

Κατερίνα Γερονικολού: Ταξίδεψε στην χώρα γέννησης του συντρόφου της Γιάννη Τσιμιτσέλη

Instagram/Katerinageronikolou

Μπορεί οι δυο τους να θέλουν να ζουν διακριτικά τη σχέση τους και η Κατερίνα Γερονικολού να έχει δηλώσει ότι ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει μεταξύ τους, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ηθοποιό και τον συνάδελφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη να ζουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι συνεργάζεται στην ταινία Bachelor 3 για την οποία θα συνεχίζει τα γυρίσματα μέχρι και τα μέσα σχεδόν του Ιουλίου. Ωστόσο τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και η Κατερίνα Γερονικολού έχουν βρει τρόπο να ξεκλέβουν λίγο χρόνο για να περνούν μαζί ως ζευγάρι και για να ταξιδεύουν.

Μία από τις πρόσφατες αποδράσεις της Κατερίνας Γερονικολού ήταν στην γενέτειρα του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη την Ελβετία. Από το εν λόγω ταξίδι η Κατερίνα μοιράστηκε μια φωτογραφία που μοιάζει με ανοιξιάτικη ζωγραφιά αφού ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη της μπροστά από μία λιμνούλα γεμάτη νούφαρα. «Πρώτη φορά είδα νούφαρα» σημείωσε η ηθοποιός δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της το Σάββατο 30 Ιουνίου.

 

Μία εβδομάδα νωρίτερα είχε μοιραστεί φωτογραφίες από την Ελβετία και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι λάτρεψε τα τοπία της χώρας και όπως βλέπεις το απέδειξε μέσα από το Instagram του παρότι φρόντισε να μην φανερώσει αν το ταξίδι του εκεί ήταν κοινό  ή όχι.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Katerinageronikolou