CELEBRITIES

Η 44χρονη Heidi Klum φωτογραφίζεται γυμνή και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Το γεγονός ότι η Heidi Klum έχει φανταστικό κορμί και είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz δεν αποτελεί είδηση, όταν όμως φωτογραφίζεται για πρώτη φορά γυμνή από τον φανταστικό Βρετανό φωτογράφο Rankin, δεν γίνεται να μην ασχοληθείς μαζί της.

Η 44 χρονη (το τονίζω σε περίπτωση που το ξεχάσεις μόλις δεις τις φωτογραφίες που ακολουθούν) Heidi φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για τις ανάγκες του βιβλίου της ”Heidi Klum by Rankin”.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

”Σκέφτηκα, γιατί όχι; Αρκετοί φίλοι μου είπαν, Φτάνεις 44, γιατί το κάνεις τώρα; Και απάντησα, Γιατί όχι τώρα; Πρέπει να γιορτάζουμε το γυναικείο σώμα, σε όποια ηλικία και αν είναι. Έχω ποζάρει ξανά γυμνή αλλά δεν είχα μοιραστεί ποτέ τις φωτογραφίες. Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα από όση είχα στα 20 μου.” είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στο κόκκινο χαλί της επίδειξης που διοργάνωσε η Naomi Campbell.

Στο βιβλίο που κυκλοφορεί υπάρχουν και φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί τα τελευταία 10 χρόνια από τη συνεργασία της Heidi με τον Rankin. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από φανταστικό.