CELEBRITIES

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ζει ένα μήνα στο Παρίσι και μας δείχνει την πόλη και το εντυπωσιακό κορμί της

Instagram/Constantinamihail

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ λατρεύει τα ταξίδια. Η ηθοποιός που κάποτε έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως Λίλη της σειράς «Λαβ Σόρρυ», έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα καλλιτεχνικής πορείας από τότε αλλά και κυριολεκτικής πορείας γενικά. Έχοντας ταξιδέψει όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και την Αφρική, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αγαπά να περνά διαστήματα μακριά από την Ελλάδα. Αυτή τη φορά επέλεξε ως προορισμό της τη Γαλλία και το Παρίσι όπου χθες συμπλήρωσε 30 ημέρες παραμονής.

«Η άνοιξη με κρατάει άγρυπνη κι έτοιμη γι’όλα. Οταν είσαι σε ξένο τόπο, τίποτα δε σε αφορά αλλά και όλα σ’αφορούν! Αντίθετα , για το σπίτι που αφησες πίσω, τίποτα δε σε πονά αλλά και τα πάντα σε πονούν! Είναι η μαγική στιγμή της Άνοιξης που σε ταρακουνάει και μιά γελάς και μιά κλαίς» έγραψε σηματοδοτώντας την 30στη ημέρα της στην πόλη του Φωτός η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

 

Τις προηγούμενες εβδομάδες η ίδια έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από τους κήπους του Λουξεμβούργου όπου προσπάθησε να κάνει ηλιοθεραπεία, από τη Μονμάρτη, το Center Pompidou, από τη γραφική Μαγιέν και από την οργιώδη φύση της Νορμανδίας.

 

 

 

 

 

Άλλες φορές επιλέγει να μη μοιράζεται αξιοθέατα αλλά στιγμές που είναι σημαντικές για εκείνη, όπως αυτή έξω από ένα βιβλιοπωλείο του Παρισιού, μπροστά από ένα έργο τέχνης ή μια topless mirror selfie της με την οποία έστειλε το δικό της μήνυμα ζωής. «Συγχωρείστε. Απολαύστε. Συμπονείτε. Τρέξτε στα λιβάδια . Γυμνοί. Μη μαδάτε τις μαργαρίτες. Το ταίρι δε θαρθεί. Οχι άλλο βούτυρο. Οχι άλλα κορναρίσματα. Οχι κουτσομπολιά.Οχι άλλη αρρώστια», έγραψε μεταξύ άλλων.

Literature and art is my own paradise #bookshop #bookme till i die #parisienne day2

A post shared by Constantina Mihail (@constantinamihail) on

 

 

Εμείς της βγάζουμε το καπέλο και για το ελεύθερο πνεύμα της που αγαπά τα ταξίδια και για την εντυπωσιακή της σιλουέτα και για την αυτοπεποίθηση της και της θυμίζουμε πως «Θα έχουμε πάντα το Παρίσι», Κωνσταντίνα, οπως κι εσύ και οι πρωταγωνιστές της Casablanca.

Κι αυτή αν μη τι άλλο είναι μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές αλήθειες που έχουν ειπωθεί.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/constantinamihail