CELEBRITIES

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε τον χωρισμό της on air

ndp

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είναι μια γυναίκα που δεν «μασάει» τα λόγια της. Αυθεντικά ειλικρινής, εξωστρεφής όταν το επιθυμεί, λέει τη γνώμη της ανοιχτά και δεν κρύβεται πίσω από καθωσπρεπισμούς. Σήμερα ήταν καλεσμένη στο Happy Day. Μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, για τη λατρεμένη της μητέρα, για τον πατέρα της, τη Νατάσα Καλογρίδη, αλλά και τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, όταν η Σταματίνα ρώτησε την Άννα Μαρία πώς περνάει τον τελευταίο καιρό με τα νέα δεδομένα στη ζωή της, εκείνη είπε: «είμαι καλά. Ξέρεις ζορίζομαι τον τελευταίο καιρό με το θέμα της μαμάς. Ήθελα να είμαι έτσι λίγο πιο μόνη μου αν θες. Έχω χωρίσει με το Μάκη, πάλι για τρίτη φορά, αλλά νομίζω ότι έχει κλείσει ένας κύκλος».

Με άλλα λόγια, η Άννα Μαρία Λυκουρέζου μόλις αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι έχει χωρίσει με τον τραγουδιστή Μάκη Σούλη. Η παρουσιάστρια αιφνιδιάστηκε, αφού όπως είπε δεν τον γνώριζε.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου επανέλαβε επίσης πως θα προτιμούσε την Κωνσταντίνα Κομμάτα για το ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στο θεατρικό «Μαριχουάνα Στοπ», ενώ παραδέχτηκε πως η φωτογραφία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με μαγιό και καρύδα στις Μαλδίβες την είχε στεναχωρήσει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency