CELEBRITIES

Το πορτρέτο των Diana, Kate Middleton και Meghan Markle ως νύφες που θα σε συγκινήσει πολύ

Associated press

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle, εκείνοι να έχουν κάνει και την πρώτη τους επίσημη post wedding εμφάνιση, αλλά συνεχίζουν να είναι πρώτο θέμα είδησης στα απανταχού sites.

Και όσο περνάνε οι μέρες, αντί η «σκόνη» του βασιλικού γάμου να κατακάθεται, τόσο φουντώνει και βγαίνουν στην επιφάνεια ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Τίποτα δεν έχει μείνει χωρίς ανάλυση και όλοι -Ευρωπαίοι, Αμερικανοί, αλλά και άνθρωποι από κάθε μεριά του πλανήτη- θέλουν, με κάποιο τρόπο, να πάρουν μέρος στο μεγάλο βασιλικό γεγονός.

Όπως καταλαβαίνεις με τόση ανάλυση ήταν αναπόφευκτο να μην γίνει σύγκριση του γάμου της Μeghan και του Harry με ακόμα δύο βασιλικούς γάμους  που έγραψαν ιστορία: αυτόν της πριγκίπισσας Diana το 1981 και αυτόν της Kate Middleton το 2011.

 

Κάπως έτσι, στο αχανές ίντερνετ θα βρεις άρθρα, αλλά και βίντεο που βάζουν τους τρεις γάμους μαζί και τους συγκρίνουν. Ομοιότητες, διαφορές στο νυφικό και στην τιάρα που φόρεσε κάθε μια, στην είσοδό τους στην εκκλησία, στα επίσημα γαμήλια πορτρέτα, στο μακιγιάζ και στα μαλλιά, ακόμα και στους καλεσμένους.

Ταυτόχρονα δεν είναι λίγοι και οι καλλιτέχνες που έχουν συγκινηθεί και καταπιαστεί με το μεγάλο γεγονός. Μια illustrator από την Νότια Κορέα, η autumn.ying (η οποία συνεργάζεται με μεγάλους οίκους όπως ο Dior, Chanel, Hilton, Montblanc, Swarovski) δημιούργησε ένα πορτρέτο στο οποίο έβαλε μαζί τις Diana, Kate Middleton και Μeghan Markle. Δηλαδή τις τρεις γυναίκες που παντρεύτηκαν τους «άντρες» της βασίλισσας Ελισάβετ, τον γιο της Κάρολο, και τους εγγονούς της William και Harry αντίστοιχα.

Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον συγκινητικό.

A post shared by Ying_Creating_VisualFeast (@autumn.ying) on

 

Το ίδιο έκανε και η Βρετανίδα Gabriella Paradi με εξίσου μεγάλη επιτυχία

 

Μπορεί η δουλειά αυτών των δύο γυναικών να ξεχώρισε (στην καρδιά μας), αλλά δεν είναι οι μόνες που εμπνεύστηκαν από τον πρόσφατο βασιλικό γάμο. Δες μερικά ακόμα υπέροχα πορτρέτα που ξεχωρίζουν για την αισθητική και τη δημιουργικότητά τους.

 

 

Για το τέλος αφήσαμε αυτό που αξίζει το πιο μεγάλο, ίσως, χειροκρότημα. Ο βασιλικός γάμος ως make up art πάνω σε χείλη.

 

Κεντρική φωτογραφία: Associated press