CELEBRITIES

Η Meghan Markle ανάμεσα στις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Βρετανία

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Η ιστορία της Meghan Markle που από ηθοποιός έγινε δούκισσα και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry, απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλη την φαντασία του Βρετανικού κοινού το 2018. Η 36χρονη δούκισσα του Sussex, έγινε μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη από τη μια στιγμή στην άλλη και σηματοδότησε μια νέα εποχή για τη βρετανική μοναρχία.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η Αμερικανίδα φεμινίστρια και ακτιβίστρια, η οποία αλλάζει το πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλήφθηκε στη λίστα της Βρετανικής Vogue με τις 25 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην χώρα για το 2018.

Η «The Vogue 25», όπως ονομάζει το περιοδικό τη λίσταπ που κατέρτισε, δεν τιμά όπως θα κατάλαβες μόνο τη Meghan Markle. Ανάμεσα στα γνωστότερα ονόματα που φιλοξενεί η λίστα των γυναικών που διαμορφώνουν το 2018 στη Μεγάλη Βρετανία, είναι εκείνο της δραστήριας δικηγόρου με ειδίκευση στις υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων -και ιέρεια του office look- Amal Clooney, η διαχρονική σχεδιάστρια Stella McCartney αλλά και η συγγραφέας των βιβλίων της σειράς Harry Potter JK Rowling. Στην ίδια λίστα βρέθηκε και η Dua Lipa που φέτος έγραψε ιστορία στα μουσικά βραβεία Brits φέτος καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του θεσμού που είχε 5 υποψηφιότητες την ίδια βραδιά.

Κεντρική φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool Photo via AP