CELEBRITIES

Harry- Meghan Markle: Αυτοί θα είναι οι γείτονές τους στο νέο τους σπίτι

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Στο ταπεινό σπίτι του κήπου του παλατιού του Kensington, το λεγόμενο Nottingham Cottage, μένουν προς το παρόν μετά τον γάμο τους ο πρίγκιπας Harry και η δούκισσα Meghan του Sassex.Το διαμέρισμα των δύο υπνοδωματίων ωστόσο δεν θα τους φιλοξενεί για πολύ ακόμα.

Φημολογείται έντοντα ότι οι νεόνυμφοι θα μετακομίσουν στο διαμέρισμα 1 του ίδιου παλατιού αφού ολοκληρωθεί εκεί η ανακοίνωση που γίνεται. Από τα 2 υπνοδωμάτια θα μεταβούν στα 21, αριθμός σαφώς πιο ταιριαστός στην νέα κατοικία του πρίγκιπα της Αγγλίας. Προς το παρόν εκεί διαμένουν ο δούκας και η δούκισσα του Γλούτσεστερ. Ο δούκας, πρίγκιπας Ρίτσαρντ, είναι ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ και ζει εκεί με την οικογένειά του από τον γάμο του το 1972. Ωστόσο μιας και τα τρία του παιδιά έχουν μεγαλώσει, παντρευτεί και φύγει από την πριγκιπική κατοικία εκείνος και η γυναίκα του φημολογείται ότι θα μεταφερθούν αλλού, ώστε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan να ξεκινήσουν τη δική τους.

AP Photo/Alastair Grant

 

Ποιοι όμως θα είναι οι νέοι γαλαζοαίματοι γείτονες τους στα διαμερίσματα του παλατιού του Kensignton;

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge

Andrew Matthews/pool photo via AP

Andrew Matthews/pool photo via AP

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ζουν στο διαμέρισμα 1Α -ακριβώς δίπλα σε εκείνο που σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο θα φιλοξενήσει το ζευγάρι- με τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον μικρό πρίγκιπα Louis. Το διαμέρισμα έχει 20 υπνοδωμάτια και ήταν το σπίτι της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Οι δυο τους είχαν ανακαινίσει το διαμέρισμα μετά τον γάμο τους και έμεναν στο ίδιο σπιτάκι του κήπου που μένουν τώρα και οι νεόνυμφοι μέχρι το 2013 που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα Michael του Kent

Chris Radburn/pool photo via AP

Chris Radburn/pool photo via AP

Το ζευγάρι μένει σε ένα διαμέρισμα 5 υπνοδωματίων -διαθέτει επίσης και 5 αίθουσες δεξιώσεων- από τον γάμο του το 1978. Το 2008 είχαν γίνει αντικείμενο έντονου σχολιασμού όταν αποκαλύφθηκε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ -ξαδέλφη του πρίγκιπα Michael του Kent- κάλυπτε τα έξοδα διαμονής τους. Συμφωνήθηκε τότε η βασίλισσα να συνεχίζει να πληρώνει το ενοίκιο των 10.000 λιρών το μήνα από την προσωπική της περιουσία για 7 χρόνια και μετά το πέρας αυτών ο πρίγκιπας καλούνταν να πληρώνει μόνος του για να συνεχίσει να μένει εκεί. Πράγματι, νωρίτερα από το προβλεπόμενο, το 2010 ο πρίγκιπας ξεκίνησε να πληρώνει το νοίκι του κανονικά.

Ο δούκας και η δούκισσα του Kent

AP Photo/dpa, Oliver Killig

AP Photo/dpa, Oliver Killig

Το ζευγάρι ζει στην οικία Wren από το 1996. Το διαμέρισμα πήρε το όνομά του από τον Βρετανό αρχιτέκτοντα Christopher Wren. Ο δούκας του Kent, είναι ο πρίγκιπας Edward (πάνω σε τελετή βράβευσής του στη Γερμανία), αδελφός του πρίγκιπα Michael του Kent, ενώ η σύζυγός του είναι η Katherine.

H πριγκίπισσα Eugenie και ο Jack Brooksbank

Jonathan Brady/Pool File Photo via AP

Jonathan Brady/Pool File Photo via AP

Μετά τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Eugenie και του συντρόφου της, το ζευγάρι μετακόμισε από το διαμέρισμά του στο παλάτι St. James και βρέθηκε στο Ivy Cottage του παλατιού του Kensington, μία κατοικία πολύ κοντά στην προσωρινή κατοικία του Harry και της Meghan. Το σπίτι τους έχει τρία υπνοδωμάτια.

Κεντρική φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool Photo via AP