CELEBRITIES

Αυτός είναι ο λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ απουσίαζε από τη βάφτιση του πρίγκιπα Louis

απ

Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και ήρθε η σειρά του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας (όχι ότι δεν τα τραβούν με κάθε τους κίνηση ας πούμε) με τη βάπτιση του τρίτου τους παιδιού, πρίγκιπα Louis.

Ο μόλις 11 εβδομάδων πρίγκιπας βαφτίστηκε στο βασιλικό παρεκκλήσι Saint James στο Λονδίνο, από τον αρχιεπίσκοπο του Canterbury, Justin Welby. To νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε όχι έναν, ούτε δύο, αλλά έξι νονούς και φόρεσε χειροποίητο αντίγραφο του βασιλικού βαπτιστικού φορέματος.

AP Images

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Στο πλευρό του πρίγκιπα William και της Δούκισσας του Cambridge ήταν τα άλλα δύο τους παιδιά, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, o πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, καθώς και οι νεόνυμφοι πρίγκιπας Harry και Meghan Markle.

Members of the Royal Family arrive at the Chapel Royal, St James's Palace for the christening of Prince Louis.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

 

Ηχηρή ήταν η απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, οι οποίοι δεν παραβρέθηκαν στη βάφτιση του δισέγγονού τους. Κι ενώ τα ξένα μέσα αμέσως έκαναν λόγο για πιθανή ασθένεια της βασίλισσας, το Παλάτι με ανακοίνωσή του τόνισε πως η βασίλισσα δεν έδωσε το «παρών» εξαιτίας του πολύ φορτωμένου προγράμματός της. Όπως επισημάνθηκε, εχθές επέστρεψε από το Norfolk του Λονδίνου και σήμερα πρέπει να παραστεί στην εκδήλωση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF), η οποία θα ολοκληρωθεί με την επίσημη επίσκεψη του Donald Trump στο Λονδίνο, την ερχόμενη Παρασκευή.

Φωτογραφίες: Dominic Lipinski/Pool Photo via AP