CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ “τρόλαρε” τον Donald Trump φορώντας μία πολύ συγκεκριμένη καρφίτσα

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Για να την γνωρίσει μες στο πλήθος σκεφτόταν να φορέσει γαρύφαλλο στο στήθος αλλά δεν ταίριαζε το κόκκινο με το λουλακί σετ που είχε βγάλει από την προηγούμενη για να φορέσει. Έτσι η βασίλισσα Ελισάβετ είπε να βάλει μία καρφίτσα για το καλό. Διακριτικό κόσμημα που αναδεικνύει όλα τα υπόλοιπα. «Μανούλα» στους συμβολισμούς και τα κρυφά μηνύματα δε θα γινόταν να βάλει μία οποιαδήποτε. Οι γνώστες της βασιλικής οικογένειας κάνουν λόγο για επιλογή-απάντηση στην αγένεια του προέδρου Trump.

Ben Stansall/Pool Photo via AP

Ben Stansall/Pool Photo via AP

Καρφίτσα με διαμάντια σε σχήμα φύλλου φοίνικα. Θα αναρωτηθείς πώς τον τρολάρει με αυτή την επιλογή και θα είχες δίκιο αν πίσω από το συγκεκριμένο κόσμημα δεν κρυβόταν μία ιστορία της οικογένειάς της.

Η Ελισάβετ κληρονόμησε την καρφίτσα το 2002 όμως η πρώτη της εμφάνιση δεν έγινε κατά την υποδοχή του ζεύγους Trump στο κάστρο του Windsor. H παρθενική του έγινε στο πέτο της μητέρας της στην κηδεία του βασιλιά Γεώργιου (του πατέρα της) το 1952.

Διακρίνεται ξεκάθαρα σε μία από τις πιο ιστορικές φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας. Τρεις βασίλισσες ντυμένες στα μαύρα πενθούν το χαμό γιου, συζύγου και πατέρα.

Embed from Getty Images

 

Λες και το ήξερε η Ελισάβετ πως το κακό θα γινόταν. Σου λέει έσκισαν τα πρωτόκολλα. Ούτε ο σύζυγός της επιτρέπεται να περπατά μπροστά της κι αυτός την προσπέρασε επιδεικτικά και την άφησε να κάνει κοντρόλ για να βρεθεί στο πλάι του. Ακόμα κι αν δε σέβεσαι την ίδια, σέβεσαι το θεσμό και υπακούς στους κανόνες που τον διέπουν. Δεν ιδρώνει το αυτί του για αυτό και η συγκεκριμένη φωτογραφία μπαίνει στη λίστα με τις πιο χοντροκομμένες κινήσεις από μέρους του.

Richard Pohle/Pool Photo via AP

Richard Pohle/Pool Photo via AP

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Jackson/Pool Photo via AP