CELEBRITIES

O Chris Brown μιλάει πρώτη φορά δημόσια για την κακοποίηση της Rihanna

Το 2009 ο Chris Brown και η Rihanna ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα και hot ζευγάρια της showbiz. Αυτό μέχρι τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο για τον ξυλοδαρμό της τραγουδίστριας από τον σύντροφό της.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως ήταν ένοχος και αποδέχτηκε την ποινή του. Έκτοτε, η Rihanna μίλησε στην Oprah – τρία χρόνια μετά – δακρύζοντας και λέγοντας πως ο Brown ήταν η αγάπη της ζωής της.

Σήμερα, ο Chris Brown κυκλοφορεί ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, στο οποίο μιλάει για πρώτη φορά εκτενώς για το περιστατικό της κακοποίησης της Rihanna.

 

Θυμάται πως αποκάλυψε στη Rihanna ότι είχε κοιμηθεί με μια άλλη γυναίκα πριν κάνει σχέση με την τραγουδίστρια, κι εκείνη σοκαρίστηκε “Χάθηκε κάθε εμπιστοσύνη μεταξύ μας“, λέει ο Brown στο βίντεο.

Δεν είμαι εγώ αυτός. Το μισώ. Θα με στοιχειώνει για πάντα“, λέει για τις στιγμές που βλέπει τις εικόνες με το χτυπημένο πρόσωπο της Riri. Όπως αφηγείται, οι δυο τους είχαν πάει σε ένα πάρτι, στο οποίο βρισκόταν και η εν λόγω κοπέλα, χωρίς κανείς τους να το ξέρει. Η Rihanna δεν τον πίστευε ότι δεν γνώριζε για την παρουσία της γυναίκας εκεί κι έτσι έφυγαν από το πάρτι και τσακώθηκαν στο αυτοκίνητο. “Με μισούσε. Μετά από αυτό, δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε, απλά δε με εμπιστευόταν μετά από αυτό. Από εκεί και πέρα όλα πήραν την κάτω βόλτα, είχαμε τσακωμούς λεκτικούς, και όχι μόνο. Και από τις δύο μεριές. Την αγαπώ τη Rihanna, αλλά θα είμαι ειλικρινής – παλεύαμε ο ένας με τον άλλον, με χτυπούσε, τη χτυπούσα κι εγώ, αλλά ποτέ δεν ήμασταν εντάξει. Φτάναμε πάντα σε ένα σημείο που το συζητούσαμε και αναρωτιόμασταν “τι στο διάολο κάνουμε;“.

Ένιωσα σαν τέρας. Κοίταξα τη Rihanna και έκλαιγε.

Όταν της έδωσε το κινητό του προκειμένου να ελέγξει ότι ήταν αθώος, η άλλη γυναίκα του είχε στείλει μήνυμα, εξοργίζοντας τη Rihanna. “Τρελάθηκε, πέταξε το κινητό και φώναζε ότι με μισεί. Άρχισε να με χτυπάει, ήμασταν σε μια μικρή Lamborghini και πάλευε μαζί μου“, λέει ο Brown υποστηρίζοντας ότι ορκιζόταν πως έλεγε την αλήθεια, αλλά η Rihanna συνέχισε να τον χτυπάει.

Θυμάμαι να προσπαθεί να με κλωτσήσει, αλλά την χτύπησα εγώ. Με μια σφιχτή γροθιά, την χτύπησα στ’ αλήθεια. Και σκίστηκαν τα χείλη της και μόλις το είδα σοκαρίστηκα. Σκέφτηκα “τι σκατά, γιατί τη χτύπησα έτσι;”

Από εκείνη τη στιγμή αρχίζει να μου φτύνει αίμα στο πρόσωπο και πλακωνόμασταν κανονικά. Πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και προσποιείται ότι τα πετάει έξω από το παράθυρο. Βγαίνω από το αμάξι να ψάξω για τα κλειδιά και κάποιος φώναξε και τότε εκείνη του φώναξε “Βοήθεια, προσπαθεί να με σκοτώσει“.

Κεντρική φωτογραφία: (AP Photo/Alex Gallardo)