Χώρισαν Robert Pattinson και FKA twigs. Μα γιατί;

Main Image

Τι πάει να πει "κουράστηκες" Robert; Τι πάει να πει "κουράστηκες";

Ξημέρωσε Πέμπτη, αλλά το πρωινό δεν έμελλε να είναι σαν όλα τ' άλλα. Ένα από τα τελευταία εναλλακτικά προπύργια ρομαντισμού έπεσε και δεν μπορώ να κρύψω την έκπληξη και την απογοήτευσή μου για τον Robert τον Pattinson, ο οποίος ακούγεται πως βαρέθηκε να έχει στο πλευρό του την FKA twigs.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ πριν τρεις μήνες, ο ίδιος ο Robert είπε πως η FKA είναι σαν μνηστή του, όταν τον ρώτησαν για τον φημολογούμενο αρραβώνα τους.

ADVERTISING

Οι φήμες λένε πως ο Robert κουράστηκε από το γεγονός ότι είχαν αρχίσει να απομακρύνονται με την FKA, ενώ περνούσαν όλο και λιγότερο χρόνο μαζί. Ακύρωσε, λοιπόν, τον αρραβώνα και είπε σε φίλους και γνωστούς ότι μπήκε ένα τέλος μεταξύ τους. "Είναι μια δύσκολη κατάσταση και περνούσαν δύσκολα εδώ και λίγο καιρό, οπότε ξέρουν και οι δύο ότι δε λειτουργεί πια η μεταξύ τους σχέση", δηλώνει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Έχουν να εμφανιστούν/φωτογραφηθούν μαζί από τον Μάιο, ενώ η FKA εμφανίστηκε στο front row του fashion show του Christopher Kane στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους.

Πάρα πολύ στεναχωρήθηκα με αυτόν τον χωρισμό. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όμως. Δεν υπάρχει το "για πάντα". Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση, Robert.

ADVERTISING

Κεντρική φωτογραφία: (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.