Η Σοφία Παυλίδου μιλά για τον χωρισμό και την ανάγκη μιας νέας σχέσης

Main Image

Η Σοφία Παυλίδου κάνει την πιο σέξι της φωτογράφιση για να σπάσει το παλιό.

Χωρισμοί, σχέσεις ζωής, παιδιά και νέοι έρωτες. Η Σοφία Παυλίδου δίνει συνέντευξη στον Πάνο Ζόγκα του περιοδικού Down Town και φωτογραφίζεται πολύ σέξι. Μιλά για το διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας αλλά και την ανάγκη μίας νέας σχέσης που δεν της έχει γεννηθεί ακόμα.

Inline Image

ADVERTISING

Για μία νέα σχέση δεν πρέπει να αναλογιστείς ότι έχεις και έξτρα μπαγκάζια δύο παιδιά;

Και τι σημαίνει αυτό; Δεν μπορώ να κάνω σχέση επειδή έχω δύο παιδιά; Ο άλλος θα είναι μαζί μου επειδή θέλει εμένα, επειδή τον ενδιαφέρω.

Τι θα πεις στα παιδιά αν βρεις νέα σχέση;

ADVERTISING

Αν εγώ αποφασίσω ότι τα παιδιά μου πρέπει να γνωρίσουν έναν νέο άνθρωπο, υπάρχει τέτοια εμπιστοσύνη μεταξύ μας που θα ξέρουν ότι υπάρχει λόγος. Για να φέρει η μαμά αυτόν τον άνθρωπο, θα έχει τους λόγους της.

Τους έχεις γνωρίσει κάποιον;

Όχι, δε μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη νέας σχέσης.

Η μαμά σου δε θέλει να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου;

Οι γονείς μου δεν είναι καθόλου παρεμβατικοί. Μου έχουν εμπιστοσύνη από τότε που έφυγα από τη Θεσσαλονίκη για να κατέβω Αθήνα, ποτέ δεν μπήκαν στη ζωή μου να με ελέγξουν. Θέλουν να είμαι ευτυχισμένη με αυτά που κάνω και αυτό τους είναι αρκετό. Και νομίζω ότι δεν τους έχω προδώσει ποτέ.

Είσαι έτοιμη για μία ριζική αλλαγή;

Δεκαοκτώ χρόνια ήμουν με τον Χρήστο και χωρίσαμε, αυτό ήταν μία ριζική αλλαγή και κάθε αλλαγή είναι νέα αρχή. Δε νιώθω και πολύ άνετα με τις νέες αρχές, αν και με τον Χρήστο είναι κάτι που έγινε ομαλά. Οπότε, ό,τι και να έρθει, θα έρθει εξίσου ομαλά και με γνώμονα πια τον εαυτό μου.

Πώς είναι να κοιμάσαι με έναν άνθρωπο 18 χρόνια και ξαφνικά η μία πλευρά του κρεβατιού είναι άδεια;

Ωραίο είναι, απλώνεσαι στο κρεβάτι. Κοίτα, με δύο παιδιά και δύο σκυλιά στο σπίτι μόνο μοναξιά δεν έχω. Από την άλλη, όλα κουράζουν και εγώ είμαι ένα άτομο που βαριέται εύκολα, οπότε δε με σόκαρε αυτή η αλλαγή. Ήταν μία νέα κατάσταση στη ζωή μου. Νομίζω έχει κουραστεί ο κόσμος να μιλάω για αυτό. Πραγματικά. Επαναλαμβάνομαι και δε θέλω. Είμαι σε φάση να κάνω άλλα πράγματα, να παίξω και με την εικόνα μου όπως κάνω σε αυτή τη φωτογράφιση, να σπάσει, να φύγει το παλιό. Με έχω βαρεθεί και είναι καιρός να κάνω κάτι.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.