VIRAL

Ada Vox: Η ερμηνεία της Drag Queen στο American Idol που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Είναι η αποκάλυψη του φετινού American Idol. Λέγεται Ada Vox και αυτή είναι η ιδιαίτερη ιστορία της. Πριν 5 χρόνια πήγε για πρώτη φορά σε οντισιόν του διάσημου μουσικού show, ως Adam Sanders. H Ada γεννήθηκε στο σώμα ενός αγοριού. Τραγούδησε καλά, πέρασε στους 50 υποψήφιους, αλλά δεν τα κατάφερε μέχρι το τέλος.

Μετά τη συμμετοχή της στο American Idol πολλοί ήταν εκείνοι που έστελναν πικρόχολα μηνύματα, κατακρίνοντάς τον Adam για τη θυληπρέπειά του. «Μου έγραφαν ότι δεν μου άξιζε να είμαι εκεί, ότι πρέπει να αυτοκτονήσω». Ο Adam κλείστηκε στον εαυτό του αλλά δεν το έβαλε κάτω. Αποφάσισε να γίνει αυτό που θέλει να είναι στη ζωή της και πέντε χρόνια μετά επέστρεψε θριαμβευτικά στο American Idol για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, ως Ada Vox πλέον, καταπλήσσοντας τους κριτές Lionel Richie, Katy Perry και Luke Bryan με το ταλέντο της. Εννοείται ότι της έδωσαν την ευκαιρία.

Η τελευταία της ερμηνεία ήταν συγκλονιστική κι έχει γίνει ήδη viral. Τραγούδησε το “Creep” των Radiohead κι απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα του κοινού. Τώρα πια κανείς δεν την σταματάει.