PLUS SIZE

Αυτό το μοντέλο γδύνεται, ενώ απολογείται επειδή δε νιώθει άσχημα με τα κιλά της

H Barbie Ferreira είναι ένα ακόμα Plus size μοντέλο που βοηθάει στο να δεις τον εαυτό σου με ένα λιγότερο επικριτικό μάτι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το πανέμορφο αυτό κορίτσι, συμμετείχε στη συνέντευξη "What’s Underneath" του καναλιού "StyleLikeU", της οποίας το concept είναι να γδύνεσαι, ενώ απαντάς σε ερωτήσεις.

Στο 12λεπτο βίντεο, η Barbie λέει αρκετές αλήθειες που πρέπει να ακούσεις. Δες παρακάτω και μερικά από τα highlights.

Μου στέλνουν διάφορες νοικοκυρές τεράστιες εκθέσεις για το πώς προωθείται η παχυσαρκία και ότι είμαι παχύσαρκη και θα σκοτώσω τα παιδιά τους. Το πιο αστείο απ’ όλα είναι πως οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες είναι στο δικό μου μέγεθος. Δεν ξέρω ίσως φταίει που ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει να ακούει ότι κάποιος είναι εντάξει με τον εαυτό του και αναρωτιούνται τι πάει λάθος. Αφού δε νιώθω εγώ καλά με τον εαυτό μου, εσύ γιατί νιώθεις; Αυτό δεν είναι δίκαιο. Μισούσα τον εαυτό μου περισσότερο από κάθε τι”.

“Η ιδανική βιομηχανία μόδας είναι αυτή που θα δέχεται τους πάντες. Υπάρχει κυριολεκτικά ομορφιά στα πάντα, οπότε είναι πολύ ανεύθυνο κοινωνικά να καθοδηγήσεις το brand σου έτσι ώστε να απορρίπτει ανθρώπους για τη φυλή τους ή για τα κιλά τους, ειδικά όταν απευθύνεσαι σε αυτούς και βάζεις στη θέση του μαύρου για παράδειγμα ένα λευκό μοντέλο”.

“Έχω υπάρξει σε πολλές κακοποιητικές σχέσεις που με πλήγωσαν πολύ. Ήταν απαίσιο.”

“Αυτό το σώμα μου έμαθε ποια είμαι. Χρωστάω τα πάντα στο γεγονός ότι είμαι έτσι. Όταν ήμουν πιο μικρή σκεφτόμουν ότι για να γίνω πετυχημένη πρέπει να χάσω κιλά, οπότε το γεγονός ότι έγινα γνωστή χωρίς να το κάνω είναι φοβερό. Πίστευα πως δεν μου επιτρέπεται να ζήσω τη ζωή μου με αυτό το κορμί. Έχω μάθει πολλά από αυτό το σώμα”.