PLUS SIZE

Η Hunter McGrady αποδεικνύει ότι το σέξι χωράει σε όλα τα μεγέθη

Η 23χρονη Hunter McGrady έχει χαρακτηριστεί ως το πιο καμπυλόγραμμο μοντέλο που κοσμεί το τεύχος με μαγιό του Sports Illustrated. Παρόλο που κατάγεται από μία οικογένεια με παράδοση στο modeling (η γιαγιά, η μητέρα και η θεία της ήταν και οι ίδιες μοντέλα), όταν ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο στα 16 της, της είπαν ότι είναι plus size για τη βιομηχανία της μόδας φορώντας το νούμερο 2 (!), με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το όνειρό της για κάποια χρόνια.

Είναι προβληματικό που στο modeling θεωρούνται κανονικά τα νούμερα 0-4 το πολύ, ενώ έρευνες έχουν αποδείξει ότι το 67% των γυναικών στην Αμερική, δηλαδή 17% περισσότερο από το μισό του γυναικείου πληθυσμού, φορούν νούμερα 16-18. Είναι τρελό“, δηλώνει η McGrady σε συνέντευξή της στο Pretty Unfiltered.

Θα προτιμούσα να με αποκαλούν απλώς μοντέλο αντί για plus size ή curve ή οτιδήποτε άλλο. Γιατί αυτό είμαι. Κάνω την ίδια δουλειά με οποιοδήποτε άλλο μοντέλο, πληρώνομαι το ίδιο, όλα είναι τα ίδια

Το βίντεο της συνέντευξής της δημοσιεύτηκε και στο Facebook, όπου πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τη δημοσίευση ότι τα plus size μοντέλα και οι άνθρωποι γενικότερα είναι λιγότερο υγιείς ή δε χρειάζεται να κάνουν γυμναστική και να προσέχουν τη διατροφή τους. “Αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχω personal trainer, τρώω υγιεινά“, τονίζει Hunter McGrady, αποδομώντας και το τελευταίο στερεότυπο που μπορεί να έχει κανείς σχετικά με καμπυλόγραμμους ανθρώπους.