ASHLEY GRAHAM

H Ashley Graham χρησιμοποιεί αρετουσάριστες, παπαρατσικές φωτογραφίες για τη νέα της καμπάνια

To καλοκαιράκι είναι μόλις μια ανάσα μακριά και - μάντεψε - δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις τίποτα παραπάνω πέρα από το να αγοράσεις μαγιό κι αυτό γιατί το "beach body" είναι αυτό που ήδη έχεις. Θα πάρεις παράδειγμα και από την Ashley Graham.

Tώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, πρέπει να σου πω για τη νέα καμπάνια της Ashley Graham και της φετινής collection για τα μαγιό της.

Η σειρά ονομάζεται Swimsuits for All και είναι ακριβώς αυτό που λέει: μαγιό για όλα τα σώματα και όλες τις γυναίκες σε οποιαδήποτε κιλά. Σχεδιάστηκαν από το κορίτσι που πρεσβεύει ίσως περισσότερο από κάθε άλλο, το να νιώθεις υπέροχα ακόμα και με λίγη κυτταρίτιδα, επιπλέον κιλά ή ραγάδες, και φέτος έχουν μια φοβερή καμπάνια.

Η δαιμόνια Ashley και η ομάδα της, χρησιμοποίησαν για να προωθήσουν την collection αυτής της σεζόν, εικόνες της Ashley που έχουν τραβήξει οι παπαράτσι, χωρίς να τους κάνουν retouch. Η ίδια είναι χρόνια υπέρμαχος των #unretouched φωτογραφιών κι έτσι αυτό το concept είναι πολύ κοντά στη δική της φιλοσοφία.

«Κοιτάζοντας της αρετουσάριστες εικόνες από την φωτογράφιση με την Ashley Graham, σκεφτήκαμε “γιατί να μην τις χρησιμοποιήσουμε για εικόνες της καμπάνιας μας;”. Όπως λέει και η Ashley, “το να είσαι αυθεντικός είναι όμορφο. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σε σχέση με το σώμα μου”».

Spring bling. Add some sparkle to your swim look with jewel details. Shop the Flapper Swimsuit from the new @theashleygraham collection via link in bio. #AshleyGrahamxSwimsuitsForAll

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swimsuits For All (@swimsuitsforall) στις

«Δεν ντρέπομαι για μερικές βούλες, βαθουλώματα ή κυτταρίτιδα… και αυτό θα έπρεπε να κάνεις κι εσύ».