VIRAL

Αν έχεις παραπάνω κιλά και θες να αγοράσεις μαγιό, θα ταυτιστείς με αυτή τη φωτογραφία

Η πραγματικότητα είναι μία: οι γυναίκες με επιπλέον κιλά δυσκολεύονται να ψωνίσουν μαγιό. Ένα plus size μοντέλο από τη Βρετανία, λοιπόν, η Sοnny Turner, αποφάσισε να θίξει αυτό το ζήτημα, ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες με τη δική της εμπειρία σε ένα δοκιμαστήριο. Επέλεξε ένα μαύρο, απλό μπικίνι και έβγαλε ορισμένες εικόνες, οι οποίες θα μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά σου.

Αυτό που η ίδια ζητά είναι μεγαλύτερη ποικιλία στα σχέδια και τα νούμερα των μαγιό. Διάβασε αναλυτικά το post της και θα καταλάβεις γιατί το να νιώθεις καλά στην παραλία δεν είναι θέμα μεγέθους, αλλά σχεδίου του μαγιό!

A post shared by SONNY TURNER (@sonnyturner___) on

Η πραγματικότητα του να ψωνίζεις, ενώ είσαι χοντρή/plus size γυναίκα! Τα δοκιμαστήρια μπορούν να είναι πολύ τρομακτικά μέρη.[…]Κανείς δεν το καταλαβαίνει, οπότε έχω μερικές συμβουλές για όλους εσάς τους νέους σχεδιαστές. Τα μεγάλα στήθη χρειάζονται μπανέλα για υποστήριξη και μια πιο νεανική ανόρθωση. Χρειαζόμαστε μεγέθη στα cups, τα οποία να είναι ίδια με αυτά των σουτιέν και πρέπει να υπάρχουν και μεγαλύτερα από DD. Χρειαζόμαστε cups που να καλύπτουν περισσότερα από απλά τη θηλή μας. Χρειαζόμαστε cups που να φέρνουν τα στήθη μας κοντά, ώστε να μην υπάρχει ένα τεράστιο κενό ανάμεσά τους. Χρειαζόμαστε τιράντες που να μην είναι τόσο σφιχτές λες και πρόκειται να βγάλουμε τον λαιμό μας. Θέλουμε τα κάτω μέρη του μπικίνι να μην μπαίνουν στα οπίσθιά μας όταν περπατάμε και τα string να μην βγάζουν σε κοινή θέα το αιδοίο μας. Θέλουμε ολόσωμα τα οποία να χωρούν τους γλουτούς μας χωρίς να χρειάζεται να τραβήξουμε τον λαιμό κάτω, και να πιάνεται ο σβέρκος μας. Μας αξίζει μεγαλύτερη ποικιλία στην επιλογή για το σωματότυπό μας, και όχι μόνο το κλασικό μαύρο, ολόσωμο και ένα κιμονό. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ορισμένες από εμάς θέλουμε να φορέσουμε string. Δε χρειάζεται να είναι όλη η collection μόνο με ψηλόμεσα. Θα θέλαμε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε μοντέλα με ψεύτικα στήθη που δεν αντιπροσωπεύουν το πώς δείχνει κανονικά το μαγιό, πάνω στα δικά μας αληθινά, πεσμένα στήθη. Δεν είναι δίκαιο που δε μπορούμε να περπατήσουμε και να φοράμε ωραία μαγιό, επειδή έχουμε διαφορετική σωματοδομή. Μας αξίζει να μπορούμε να μπούμε σε ένα κατάστημα και να πληρώσουμε 10λίρες για ένα ωραίο μπικίνι, χωρίς να πρέπει να διαλύσουμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό και την αυτοπεποίθησή μας. Το νόημα απ’ όλο αυτό είναι: Φτιάξτε ρούχα για όλα τα σώματα και τα μεγέθη.”