VIRAL

Αυτή η κοπέλα είναι η απόδειξη ότι το 6pack δε θα σε κάνει ευτυχισμένη

Μια ακόμα γυναίκα παραδέχεται ότι το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και η στέρηση του φαγητού, δεν της χάρισαν το κορμί που την έκανε ευτυχισμένη.

Η Jolene Jones ήταν body builder και παρόλο που διέθετε τους γραμμωμένους κοιλιακούς τους οποίους οι περισσότερες από εμάς δε θα δούμε ποτέ στη ζωή μας, δεν απολάμβανε τη ζωή εξαιτίας του πολύ αυστηρού προγράμματος διατροφής και γυμναστικής που είχε.

Σήμερα, το σώμα της έχει αλλάξει. Φοράει και στις δύο φωτογραφίες μπικίνι και χαμογελάει πλατιά, αλλά η μυϊκή της μάζα δεν είναι η ίδια. Τι θέλει να πει με αυτό; Ότι παρόλο που δεν πρόκειται για ένα κλασικό “πριν-μετά”, σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει, η ιστορία της είναι εξίσου σημαντική, γιατί δείχνει ότι δε χρειάζεται να έχεις ένα τέλειο αθλητικό κορμί για να είσαι ευτυχισμένη.

Aπό body builder σε body lover. Αυτή δεν είναι μια κλασική φωτογραφία πριν – μετά. Μεταμορφώθηκα από έναν άνθρωπο που έλεγχε τα πάντα με βάση το εξαντλητικό γυμναστήριο και ζύγιζα το κοτόπουλο και έπινα ροφήματα πρωτεΐνης που είχα στην τσάντα μου, σε κάποια που απολαμβάνει πλήρως την κοινωνική ζωή. Μερικοί άνθρωποι ίσως πουν ότι αυτό είναι σαν να παρατάς τον εαυτό σου, αλλά δε μπορείς να βάλεις ταμπέλα στην ευτυχία. Για μένα αυτό σημαίνει ότι βρήκα τον εαυτό μου και συνειδητοποίησα ότι μπορώ να έχω περισσότερες απολαύσεις στη ζωή, είτε αυτό είναι να πηγαίνω για περίπατο στο πάρκο, ειτε να πίνω μπύρες με τους φίλους μου. Το 6pack δεν με έκανε χαρούμενη. Δεν ήμουν ποτέ αρκετά καλή και πάντα χρειαζόταν να βελτιωθώ. Σήμερα πήγα για rafting με φίλους και απόλαυσα φαγητό που ο παλιός μου εαυτός θα προσπερνούσε και δε θα τολμούσε να αγγίξει. Το σώμα σου είναι κυριολεκτικά το μόνο πράγμα που έχεις για να ζήσεις αυτή τη ζωή, και η αξία ή η ευτυχία σου δεν μετριούνται σύμφωνα με το πόσα κιλά μπορείς να σηκώσεις ή το τι λέει η ζυγαριά. Η αξία μου μετριέται από αυτούς που έχω γύρω μου και το χαμόγελο στο πρόσωπό μου“.