VIRAL

Αυτή η κοπέλα θα σου δείξει ότι έχεις ήδη εκείνα τα οπίσθια που ζηλεύεις στο instagram

Στον αγώνα για το τέλειο σώμα - ή τουλάχιστον αυτό που θα μας κάνει να νιώθουμε τέλεια βλέποντάς το στον καθρέφτη - έχει προστεθεί και το ατελείωτο instagram scrolling, το οποίο από τη μία μπορεί να είναι πάρα πολύ βοηθητικό με posts γεμάτα κίνητρο και έμπνευση, αλλά μπορεί να σε ρίξει, με posts αψεγάδιαστων κορμιών που σχεδόν δεν μπορείς να αποκτήσεις (εντάξει ίσως μόνο αν κάνεις πλαστικές ή photoshop).

Αυτή την αδικία ήρθε να καταδείξει και η Chessie King, μια instagrammer η οποία προσπαθεί να σε κάνει να βρεις το body positivity που χρειάζεσαι. Στην προσπάθειά της αυτή, λοιπόν, ανέβασε δύο εικόνες της, οι οποίες τραβήχτηκαν με διαφορά δευτερολέπτων, και η μόνη τους διαφορά είναι η γωνία λήψης. Το συμπέρασμα; Τα τέλεια και αξιοζήλευτα οπίσθια που βλέπεις στο instagram, τις περισσότερες φορές δεν είναι αληθινά.

Δες και μόνη σου.

 

Θεέ μου πόσο θέλω τα οπίσθιά σου.. βλέπεις παντού αυτά τα σχόλια, αλλά θα τα έβλεπες και στην εικόνα δεξιά; Καμία από τις φωτογραφίες αυτές δεν έχουν περάσει από επεξεργασία, είναι τα ίδια οπίσθια απλά από δύο εντελώς διαφορετικές γωνίες. Έχεις εμμονή να κάνεις και τα δικά σου στο σχήμα του ροδάκινου όπως και το αγαπημένο σου κορίτσι στο instagram; Σκέφτηκες ποτέ μήπως έχουν αυτό που έχω κι εγώ στα δεξιά: τα βαθουλώματα, τα άνισα μάγουλα, εκείνο το μέρος που μ’ αρέσει να αποκαλώ “δεύτερο ποπό” (το σημείο ακριβώς κάτω από τα οπίσθιά σου). Έδινα πολύ μεγάλη σημασία στο πίσω μέρος των ποδιών μου και αν κάποιος περπατούσε πίσω μου όταν φορούσα μαγιό, κάλυπτα τον ποπό μου και τα πόδια μου επειδή ντρεπόμουν. Ακόμα με φοβίζει λίγο που μοιράζομαι αυτή τη φωτογραφία, αλλά είμαι χαρούμενη με τον εαυτό μου την στιγμή που τρώω ποπ κορν. Και αν αυτό βοήθησε έστω και μία από εσάς να συνειδητοποιήσετε ότι δεν πειράζει να έχετε ατέλειες, τότε άξιζε να ξεφορτωθώ τα παντελόνια μου για λίγο. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα κοιτάξεις στον καθρέφτη και θα δεις κάτι παρόμοιο με τη δεξιά εικόνα, απλά κάνε μια κουβέντα με τον εαυτό σου. Το έχω κι εγώ κορίτσι. Δεν είσαι μόνη.