VIRAL

Θέλει μόνο λίγο glitter και οι ραγάδες σου γίνονται έργα τέχνης

H Sara Shakeel είναι ακόμα μια καλλιτέχνιδα, η οποία εμπνέεται από το πόσο υπέροχες και ταυτόχρονα ανασφαλείς είναι οι γυναίκες και δημιουργεί ακριβώς για να αναδείξει την ομορφιά των ατελειών που μπορεί να κομπλάρουν μια γυναίκα και να την κάνουν να νιώσει ανεπαρκής.

Για να το καταφέρει αυτό, χρησιμοποίησε εικόνες γυναικείων κορμιών και πρόσθεσε glitter στις ραγάδες στα πόδια και την κοιλιά τους, ώστε να μετατρέψει τα σημάδια που μπορεί να κάνουν μια γυναίκα να ντρέπεται, σε χρυσαφί, ασημί και μεταλλικές γραμμές που κοσμούν το γυναικείο σώμα.

 

Οι εικόνες αυτές είχαν πολύ θετικές αντιδράσεις από τους ακόλουθούς της, επειδή η Sara πήρε αυτό που κοινωνία αντιλαμβάνεται ως “ατέλεια” και το ανέδειξε σε πραγματική τέχνη.

 

Η ίδια λέει πως ο στόχος αυτών των εικόνων ήταν να ρίξει φως στην κυτταρίτιδα, τις ραγάδες και την σχέση που έχουν αυτά τα σημάδια με την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας: “Οι ραγάδες είναι κάτι με το οποίο ταυτίζομαι προσωπικά. Η ξαφνική αύξηση βάρους μου άφησε κάποιες “ρίγες”, τις οποίες και θέλησα να γεμίσω με κάτι όμορφο”.