Της είπαν να ντυθεί γιατί κυκλοφορούσε με το μαγιό της. Να η απάντησή της

Main Image

Στο Λας Βέγκας θέλουν να βλέπουν μόνο αδύνατα κορίτσια με μαγιό.

Η Anna O’Brien είναι μια 33χρονη blogger από τη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, βρέθηκε στο Λας Βέγκας προκειμένου να φωτογραφηθεί στο lobby ενός ξενοδοχείου, αφού είχε λάβει άδεια από την ομάδα δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Της επέτρεψαν να φωτογραφηθεί όπου θέλει, εκτός από το καζίνο, οπότε φόρεσε το μπικίνι της και πήγε στην μεγαλοπρεπώς διακοσμημένη είσοδο του ξενοδοχείου. Μετά από μερικές λήψεις, η Anna υποστηρίζει ότι ένας security της είπε να φορέσει κάτι πάνω από το μαγιό της.

ADVERTISING

Βέβαια, για κακή του τύχη, εκείνη είχε ήδη βγάλει τη φωτογραφία που θα της χάριζε πάνω από 20 χιλιάδες likes. Tα υπόλοιπα που θα έλεγα εγώ, τα γράφει και η ίδια στη λεζάντα της. Enjoy.

bikini

ADVERTISING

«Το βρίσκω ειρωνικό που έχω βγάλει φωτογραφίες με μαγιό σε όλο τον κόσμο και στο μόνο μέρος που μου ζήτησαν να ντυθώ ήταν στο Λας Βέγκας. Σίγουρα, τα αδύνατα κορίτσια με τα στρινγκ και τα αυτοκόλλητα στο στήθος είναι εντάξει, αλλά ένα κορίτσι με παραπάνω κιλά και ένα κανονικό μαγιό που προσπαθεί να βγάλει μια τέλεια φωτογραφία editorial - ε είναι υπερβολή. Κρίμα γι' αυτούς, βέβαια, γιατί εγώ είχα ήδη βγάλει την τέλεια φωτογραφία. Δεν μπορούν να διαγράψουν αυτό που συνέβη. Μαθαίνω όσο περισσότερο πιέζω τον εαυτό μου να κάνει πιο πολλά editorial concepts, ότι τόσο μεγαλύτερες είναι οι αντιδράσεις. Αλλά γι' αυτό ακριβώς πιέζω κι εγώ. Είναι κάτι παραπάνω από ένα κορίτσι με μπικίνι στην πόλη της αμαρτίας, είναι ένα statement. Θα μας δουν. Δεν κρυβόμαστε πια. Και θα φοράμε ό,τι θέλουμε, όπου θέλουμε. Όχι μόνο στο Βέγκας. ΠΑΝΤΟΥ. Η αλλαγή έρχεται, η ερώτηση είναι, θα μας σταθείς εμπόδιο, ή θα μας βοηθήσεις να τη φέρουμε

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

5 εναλλακτικές για τις ζεστές μέρες που δεν αντέχεις το τζιν παντελόνι.

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ποια θα έβλεπες στο πλευρό του Ηλία μετά την αποχώρηση της Μαρίνας;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η VALERIE ΑΠΟ ΤΟ ''ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΒΕΡΛΙ ΧΙΛΣ''

Η 44χρονη Tiffani Amber Thiessen θα είναι πάντα η Valerie που αγαπάμε να μισούμε.

ΤΑ 5 ''ΚΛΕΙΔΙΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

Κανείς δε θα πει πως ο δρόμος είναι εύκολος. Όμως υπάρχουν τα εργαλεία για να το καταφέρεις.

ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΝΟ: ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΜΥΘΟΣ;

Πόσο επιδρά η ηλικία στις συνήθειες του ύπνου;

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.