CELEBRITIES

Ο Mark Ruffalo μιλά για ακτιβισμό και εμπνέει σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο

Ο Mark Ruffalo δεν είναι γνωστός μόνο για τις υποκριτικές του ικανότητες και την αγάπη που τρέφει στο πρόσωπό του ο γυναικείος πληθυσμός. Ο δημοφιλής ηθοποιός, εδώ και χρόνια, έχει μια έντονη ακτιβιστική δράση, ενώ πολύ πρόσφατα ο φακός τον είχε συλλάβει σχεδόν σε όλες τις διαδηλώσεις εναντίον του Donald Trump.

Είναι, λοιπόν, γνωστό, πως δεν χάνει την ευκαιρία να μιλά δημόσια για την ανάγκη οι άνθρωποι να είναι και να παραμένουν ενεργοί στην κοινωνία, καθώς και τη σημασία που έχει ο ακτιβισμός για την ανθρωπότητα.

Το ίδιο κάνει και στο ολιγόλεπτο βίντεο που θα δεις παρακάτω, στο οποίο εξηγεί πολύ συνοπτικά αλλά και πολύ απλά γιατί είναι απαραίτητο ως άνθρωποι να συμμετέχουμε σε δράσεις που στοχεύουν στην καλυτέρευση των κοινωνιών και πόσο μπορεί να αλλάξει η πορεία των πραγμάτων αν ο καθένας από εμάς κάνει το ελάχιστο που μπορεί από την πλευρά του.

Συμπληρώνει, δε, ότι δεν πρέπει επουδενί να αφεθούμε στην απελπισία και την απογοήτευση, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο όσων τις προκαλούν, ενώ τονίζει ότι χάνει την ελπίδα του εκείνος που, τελικά, δεν έκανε όσα μπορούσε να κάνει για να αλλάξει ό,τι τον ενοχλεί.