Αυτός ο μπαμπάς έχει τον καλύτερο κανόνα για να βγει κάποιος ραντεβού με τις κόρες του

Main Image

Ένας κανόνας που καλό θα ήταν να ακολουθούσαν πολλοί μπαμπάδες.

Η σχέση που έχουν οι πατεράδες με τις κόρες τους είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο μπαμπάς μας είναι ο πρώτος άντρας που αντικρίζουμε στη ζωή μας και παίζει τρομερά σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας, αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους άντρες και τις σχέσεις μας.

Ο J. Warren Welch είναι ένας μπαμπάς που μεγαλώνει τρία κορίτσια και πριν λίγες μέρες έγινε viral στο facebook γιατί έγραψε τον καλύτερο κανόνα που χρειάζεται να ακολουθήσει όποιος θέλει να βγει ραντεβού με τις κόρες του.

ADVERTISING

''Κανόνες για βγείτε ραντεβού με τις κόρες μου''

''Θα πρέπει να ρωτήσετε ΕΚΕΙΝΕΣ τι κανόνες έχουν. Δεν μεγαλώνω τα κορίτσια μου να γίνουν γυναίκες που έχουν ανάγκη τον πατέρα τους να συμπεριφέρεται ως περίεργος, κτητικός τύπος ώστε να τους συμπεριφέρονται με σεβασμό. Θα τις σέβεστε, και αν δεν το κάνετε, σας υπόσχομαι ότι δεν θα χρειαστούν τη βοήθειά μου για να σας βάλουν στη θέση σας''

1

ADVERTISING

''Δεν μεγαλώνω πριγκίπισσες'' έγραψε χαρακτηριστικά στο status που συνόδευσε τη φωτογραφία με τον κανόνα και τα σχόλια από κάτω γέμισαν καρδούλες και συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης του. Η αλήθεια είναι βέβαια πως εν έτει 2017 δεν θα έπρεπε να λέμε τα αυτονόητα αλλά από ό,τι φαίνεται έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να καταλάβουν ΟΛΟΙ τη σημασία του φεμινισμού αλλά και την ανάγκη να μεγαλώνουν οι κόρες και οι γιοι μιας οικογένειας με τον ίδιο τρόπο.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.