ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Διαγωνισμός: πες μας για το αγαπημένο σου νησί και κέρδισε ένα 4ημερο στη Σκόπελο

Το καλοκαίρι είναι (επιτέλους) εδώ και εμείς μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που θα δούμε στην ατζέντα μας την πολυπόθητη λέξη που ακούει στο όνομα «άδεια». Είναι εκείνη η στιγμή του χρόνου που θα γεμίσουμε τη βαλίτσα μας με τα πιο αέρινα ρούχα μας και θα μπουκάρουμε σε αυτοκίνητα, αεροπλάνα και βαπόρια για να ταξιδέψουμε μέχρι το αγαπημένο μας νησί.

Είναι η στιγμή που αφήνουμε πίσω τα άγχη και τις υποχρεώσεις μας και ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε τις πιο ανέμελες στιγμές, στα αγαπημένα μας μέρη. Και μιλώντας για αγαπημένα μέρη. Αλήθεια εσένα ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου ελληνικό νησί; Ποιο είναι αυτό που θέλεις να επισκέπτεσαι κάθε χρόνο; Πού έχεις βιώσει ένα από τα πιο αξέχαστα καλοκαίρια σου;

Μοιράσου μαζί μας τα δικά σου προσωπικά must του αγαπημένου σου νησιού και αφού απαντήσεις το μίνι ερωτηματολόγιό μας, θα έχεις τη δυνατότητα να μπεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις τετραήμερες διακοπές στην Σκόπελο, προσφορά της Χαλιβελάκης Rent A Car & Moto, μια εταιρείας με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ενοικίασης, με υψηλά standards, τεράστια ποικιλία οχημάτων, σε ειδικές τιμές. Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής: 

– 4ήμερη χρήση αυτοκινήτου με γεμάτο ρεζερβουάρ από την Χαλιβελάκης Rent A Car & Moto*

– Ακτοπλοϊκά εισιτήρια δύο ατόμων σε διακεκριμμένη θέση και ενός Ι.Χ. με επιστροφή

– 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωινό, σε ειδυλλιακό ξενοδοχείο στη Χώρα της Σκοπέλου**

Τι περιμένεις; Συμπλήρωσε τη φόρμα και καλή επιτυχία.  

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

Νικήτρια είναι η Χρυσούλα Κούκα.