JENNIFER GARNER

Το πρωινό ρόφημα που πίνει η Jennifer Garner για να διατηρείται σε φόρμα

Evan Agostini/Invision/AP

Έχει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα σώματα του Hollywood (αρκεί να προσέξεις πόσο γυμνασμένα είναι τα χέρια και οι ώμοι της όταν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με στράπλες τουαλέτα) και είναι πιστή φαν της υγιεινής διατροφής. Αναρωτήθηκες ποτέ πώς το κάνει;

Όπως έχει δηλώσει και σε συνεντεύξεις της, η Jennifer Garner φροντίζει το πρωινό της να είναι πλούσιο, με τη διαφορά ότι, τον τελευταίο καιρό, το προτιμά σε μορφή smoothie, ένα υγιεινό και θρεπτικό ρόφημα.

Αυτή την περίοδο η 45χρονη ηθοποιός φροντίζει ακόμα περισσότερο τη διατροφή της αφού βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης στην οποία πρωταγωνιστεί, Peppermint. Και αποφάσισε, μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram, να μας δείξει το ρόφημα που απολαμβάνει κάθε πρωί.

Πρόκειται για smoothie που περιέχει έναν συνδυασμό super foods που γεμίζουν τον οργανισμό με πρωτεΐνες, καλά λιπαρά και φυτικές ίνες και είναι έμπνευση της διάσημης διατροφολόγου Kelly LeVeque.

 

Στη λεζάντα που συνοδεύει το βιντεάκι που ανέβασε στο Instagram, μεταξύ άλλων, γράφει πως το συγκεκριμένο ρόφημα δίνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια για να γυμνάζεται και παράλληλα να αντέχει τις πολλές ώρες γυρισμάτων. 

Θέλεις να το φτιάξεις κι εσύ; Να τι θα χρειαστείς.

2 γεμάτες κουταλιές της σούπας σκόνη πρωτεΐνης (όποια χρησιμοποιείς ή υπάρχει στο σπίτι)

1 κ.σ. λιναρόσπορος

1 κ.σ. σπόροι chia

1 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου

1 1/2 φλ. γάλα αμυγδάλου

Μια χούφτα φρέσκο σπανάκι

1 χούφτα βατόμουρα

Λίγο πάγο

Ανακατεύεις στο μίξερ και σερβίρεις (όλα τα παραπάνω υλικά μπορείς να τα βρεις σε καταστήματα με βιολογικά είδη).

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP