ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι πιο γρήγοροι και ασφαλείς τρόποι για να αδυνατίσεις

Αδυνάτισμα, αυτή η μάστιγα. Όσο ο καιρός ζεσταίνει, τα ρούχα αφαιρούνται και κάπου εκεί θυμάσαι ότι θα βόλευε να χάσεις και πέντε κιλάκια. Και να μη θες να το θυμηθείς εσύ δηλαδή, τα see-through και τα λεπτά ρούχα φροντίζουν να αναδείξουν όλα εκείνα τα σημεία που θα ήθελες να ξεχάσεις.

Κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, ψάχνουμε όλους εκείνους τους τρόπους που θα μας βοηθήσουν να ξεφορτωθούμε τα περιττά κιλά, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, εύκολα, ανώδυνα και κυρίως με ασφάλεια για την υγεία μας. Παρόλο που το να χάνεις γρήγορα, πολλά κιλά δεν είναι υγιές και σίγουρα όχι μόνιμο, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι που θα βοηθήσουν τον μεταβολισμό σου να ξυπνήσει και παράλληλα με μια ισορροπημένη δίαιτα, θα ξεφουσκώσεις και θα χάσεις πιο εύκολα το βάρος που επιθυμείς – τους περισσότερους τους ξέρεις, αλλά για το Top Diet της Power Health, μάλλον δεν είσαι τόσο ενημερωμένη.

Η Άσκηση

Εννοείται πως δε θα σου πω κάτι καινούριο πάνω σε αυτό, και φυσικά, το να ασκείσαι καθημερινά βοηθά τον οργανισμό σου να διώξει το περιττό λίπος. Αυτό μπορεί να σημαίνει από το να ανεβαίνεις τις σκάλες αντί να παίρνεις το ασανσέρ, να παρκάρεις μακριά από τον προορισμό σου προκειμένου να περπατάς την απόσταση, μέχρι και το ουσιαστικό, πιο έντονο πρόγραμμα γυμναστικής που σου ταιριάζει, ώστε να σφίξεις και πιο γρήγορα.

Το βραδινό

Το κοινό μυστικό στους κύκλους των γυναικών που έχουν φάει τη ζωή τους στις δίαιτες και τα θαυματουργά μαντζούνια που υπόσχονται θαύματα και απώλεια 235 κιλών σε ένα Σαββατοκύριακο, είναι το βραδινό. Στην πραγματικότητα, το βασικό πράγμα που πρέπει να αλλάξει κανείς όταν θέλει να χάσει βάρος, είναι η ώρα που τρώει το τελευταίο γεύμα της ημέρας του. Μην φας μετά τις οκτώ το βράδυ, και θα νιώσεις από τις πρώτες κιόλας μέρες, την αλλαγή στο σώμα σου.

Η νέα λύση

Φυσικά μόλις εμφανιστεί κάτι νέο, εννοείται πως θα του διαθέσουμε τις γραμμές που του αναλογούν δεδομένου των αποτελεσμάτων που υπόσχεται και μπορεί να έχει. Το Top Diet της Power Health βασίζεται στην μέθοδο της υποκατάστασης γευμάτων, που αποδεδειγμένα συμβάλλει στην απώλεια κιλών στο πλαίσιο μιας σωστής διατροφής. Είναι ένα πλήρες και απόλυτα ισορροπημένο γεύμα, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και έτσι δεν πεινάμε. Είναι χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά, έχει από 235 έως 275 θερμίδες και μειώνει την όρεξη. Βγαίνει σε δύο γεύσεις, βανίλια και σοκολάτα, και μπορείς να το απολαύσεις με γάλα ή γιαούρτι.

 

Αντικατάστησε δύο γεύματα ημερησίως, με το Top Diet, και θα δεις τη ζυγαριά να πέφτει. Εγώ δοκίμασα τη βανίλια και είναι πεντανόστιμη!

Το νερό

 

Είναι απαραίτητο τόσο για την ενυδάτωσή σου, όσο και για να νιώσεις το αίσθημα κορεσμού, να καταλάβεις πότε ουσιαστικά πεινάς και πότε έχεις απλά λιγούρα, αλλά και για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου. Μεταξύ μας, τα οκτώ ποτήρια νερό είναι λίγα, και πρέπει να αυξήσεις το νερό που πίνεις στα τρία λίτρα την ημέρα. Θα πεινάς λιγότερο, θα ξυπνάς πιο ευχάριστα και μην ανησυχείς που θα νιώθεις την κοιλιά σου να πρήζεται, θα επισκέπτεσαι τόσο συχνά την τουαλέτα που οι τοξίνες θα φύγουν και θα ξεφουσκώνεις πολύ γρήγορα.

Οι λιγούρες

Ένα από τα βασικά ζητήματα κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας/διατροφής, είναι η ανάγκη για γλυκό – λιχούδες όλου του κόσμου ενωθείτε. Ένα πολύ καλό τρικ που έχω δει ότι δουλεύει από προσωπική εμπειρία τους τελευταίους μήνες, είναι να αντικαταστήσω την ανάγκη μου για σοκολάτα ή γλυκό, με αποξηραμένα σύκα ή δαμάσκηνα και ένα μπισκότο βρώμης. Μπορεί να σου ακούγονται ξενέρωτα όλα αυτά μπροστά σε ένα προφιτερόλ, αλλά πίστεψέ με, λειτουργεί.

Καλή μας επιτυχία βρε!