Κάψε λίπος και ενδυνάμωσε το εσωτερικό των μηρών σου μέσα σε 3 λεπτά

Main Image

Ο γρήγορος τρόπος να βελτιώσεις ένα από τα πιο σέξι, αλλά παραμελημένα, σημεία του σώματός σου.

Θα έχεις παρατηρήσει ότι μετά τη γυμναστική νιώθεις καλά. Μπορεί και υπέροχα. Είναι οι ενδορφίνες που παράγονται από την άσκηση και θεωρούνται το καλύτερο φάρμακο κατά της κακής διάθεσης, του άγχους και του θυμού. Προφανώς, βέβαια, κανείς δε γυμνάζεται μόνο για την εσωτερική ευεξία που του προσφέρει η γυμναστική. Θέλεις να δεις και αποτελέσματα. Απτά.

Μια από τις πιο σέξι περιοχές του σώματός σου είναι οι μηροί σου και, πιο συγκεκριμένα, το εσωτερικό τους. Πριν από δύο ή τρία καλοκαίρια είχε γίνει μόδα το thigh gap, δηλαδή το να υπάρχει κενό ανάμεσα.

ADVERTISING

Προφανώς κανένα thigh gap δεν είναι ρυθμιστικός παράγοντας για να αισθάνεσαι σέξι και άνετη με το σώμα σου, αλλά αν, για να νιώθεις εσύ καλύτερα, θέλεις να γυμνάσεις το σημείο ή να μειώσεις το λίπος ανάμεσα στους μηρούς σου, η personal trainer Lottie Murphy σου δείχνει τις ασκήσεις-φωτιά (στο κανάλι της στο YouTube μπορείς να βρεις και άλλα ολιγόλεπτα προγράμματα άσκησης για διάφορα σημεία του σώματος καθώς και vlog συνταγών υγιεινής διατροφής).

Ακολούθησε τις οδηγίες της και δοκίμασε τις ασκήσεις που προτείνει για να τονώσεις και να ενδυναμώσεις ένα από τα πιο σέξι, αλλά παραμελημένα, σημεία του σώματός σου.

ADVERTISING

f

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.