BRITNEY SPEARS

H Britney Spears σου δείχνει πώς μπορείς να γυμναστείς μαζί με τον σύντροφό σου

Αν παρακολουθείς Britney στο Instagram τότε σίγουρα έχεις παρατηρήσει: α) τις πασαρέλες που κάνει στο σπίτι της με κάτι τρελά outfit β) πόσο γυμνασμένη είναι γ) τι κάνει για να είναι τόσο γυμνασμένη.

Η αλήθεια είναι πως η 36χρονη performer, μετά από μια περίοδο που είχε χάσει εντελώς τον εαυτό της, έχει κάνει στροφή προς ένα σαφώς πιο healthy μοτίβο διατροφής κι έναν fitness τρόπο ζωής, κάτι που, πλέον, μαρτυρά και το γραμμωμένο σώμα της.

Γιόγκα, χορός, ασκήσεις ενδυνάμωσης. Όλα τα έχει το πρόγραμμα. Εκτός όμως από τη γυμναστική που κάνει και μόνη της, πολύ συχνά ασκείται μαζί με τον 24χρονο σύντροφό της Sam Asghari. Είναι μαζί από το 2016 και φτιάχνουν ένα πολύ δυνατό fitness δίδυμο.

Πριν από λίγες ημέρες τόσο εκείνη, όσο και ο Sam ανέβασαν έκαστος στο λογαριασμό τους στο Instagram ένα βιντεάκι που τους δείχνει να γυμνάζονται μαζί. Και όταν λέμε μαζί δεν εννοούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, αλλά περισσότερο ο ένας πάνω στον άλλον.

Η Britney και ο Sam χρησιμοποιούν ο ένας το σώμα του άλλου για έξτρα ενδυνάμωση ενώ το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι τόσο συγχρονισμένο και όμορφο.

Stronger together @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

#workout @britneyspears

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

 

Τουλάχιστον εντυπωσιακοί, δεν συμφωνείς;

Εκτός από γυμναστική, η Britney και ο Sam ρίχνουν και 2-3 σβούρες άμα λάχει.

some days you just got to dance! @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Kεντρική φωτογραφία: Ιnstagram/BritneySpears