Η άσκηση των 10 δευτερολέπτων για τους κοιλιακούς σου

Main Image

Αυτή η παραλλαγή στους κοιλιακούς «πονάει» λίγο παραπάνω, αλλά γυμνάζει πολύ.

Crunches, πλάγιοι κοιλιακοί, πλάγιοι κοιλιακοί με βαράκια, σανίδα, σανίδα με πήχεις. Έχεις δοκιμάσει τα πάντα, αλλά οι κοιλιακοί σου ακόμα να φανούν (κυριολεκτικά). Νιώθω τον πόνο σου (κυριολεκτικά πάλι). Φίλη που νιώθεις έτοιμη να τα παρατήσεις, μην το βάζεις κάτω. Πάρε την πετσέτα σου και πάμε πάλι στο στρώμα. Σου έχω ΤΗΝ άσκηση.

Είσαι πολύ κοντά στο να δεις τους κοιλιακούς σου, απλά δεν το ξέρεις. Μάλλον επειδή δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ τους «L-Sit» κοιλιακούς (όρος που προκύπτει από το γεγονός ότι κάθεσαι στο σχήμα του αγγλικού L). Να σε προειδοποιήσουμε ότι είναι πιο δύσκολοι απ' όσο φαίνονται. Είναι όμως και οι πιο αποτελεσματικοί. Δε γυμνάζουν μόνο κοιλιακούς, αλλά και μηρούς και γλουτούς.

ADVERTISING

Για να τους κάνεις θα καθίσεις στο πάτωμα σε γωνία 90 μοιρών (δηλαδή με την πλάτη όρθια και ίσια), τα πόδια σου απλωμένα ευθεία και μπροστά σου και τα χέρια σου δίπλα στους γοφούς σου με τις παλάμες σου να ακουμπούν το πάτωμα. Πιέζοντας τα χέρια σου προς το έδαφος ανασηκώνεις το σώμα σου σφίγγοντας παράλληλα το εσωτερικό των μηρών σου. Για αρχή μπορείς να μείνεις σε αυτή τη θέση για 30 δευτερόλεπτα. Επανάλαβε τέσσερις φορές.

Τώρα, πάμε να το κάνουμε λίγο πιο δύσκολο. Αφού ανασηκώσεις το σώμα σου, προσπάθησε να σηκώσεις το κάθε πόδι μερικά εκατοστά πάνω από το έδαφος. Εδώ θα νιώσεις πραγματικά τους κοιλιακούς σου να «καίγονται».

Δες και το κατατοπιστικό σύντομο βιντεάκι που θα σε βοηθήσει να το κάνεις ακόμα πιο σωστά.

ADVERTISING

b

Τα βρήκες σκούρα; Κανένα πρόβλημα.

Εδώ είναι η πιο απλή εκδοχή των L-Sit κοιλιακών αν νιώθεις ότι δε βγάζεις με τίποτα τις επαναλήψεις. Αφού εξασκηθείς σε αυτή, μπορείς να προχωρήσεις στο παραπάνω στάδιο.

x

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.